Přírodní učebna Na přírodní zahradu budou použity peníze ze sběru papíru. Na zahradě se již pracuje! Pan učitel Pavlík momentálně vyrábí kruhové posezení.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Počítače v běžném životě kolem
Advertisements

MARKETING A MANAGEMENT
Řešení komunálního odpadu v městech a obcích
HARDWARE 1 STAVBA PC 6. ročník verze
ISC Communication Czech a.s.
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
na interaktivní tabuli
Autor: Ondřej Šimčík. OBSAH  Televizory Televizory  Počítače Počítače  Mobilní Telefony Mobilní Telefony.
Na světovém trhu se objevila jedinečná kniha, kterou si ani jedna domácnost nedovolí nemít! V této knize odhalíte tajemství opravářů, údržbářů, uděláte.
Magdaléna Špačková, 8.C Michaela Gistrová, 8.C Václav Rokyta, 8.C.
Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
Rozhraní a porty Jsou to prvky, které vytvářejí rozhraní mezi počítačem a periférním zařízením.
Makroekonomie I ( Cvičení 6 – Hospodářské cykly a ekonomický růst)
Co vše nám může tvořit počítačovou sestavu
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
Vítejte v malé ukázkové prezentaci mobilních telefonů V naší ukázce shlédnete 8 nejběžnějších typů mobilních telefonů na našem trhu.
PŘÍJEM INFORMACÍ 1 Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:14. září 2012 Číslo.
Den Země 2006 Zpráva třídy 6. A, aneb jak jsme Den Země prožili my.
rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
ABRA JE CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO ROSTOUCÍ OBCHODNÍ SÍTĚ PETR KUCHAŘ ŘEDITEL DIVIZE BUSINESS DEVELOPMENT, SPOLUZAKLADATEL, VÝZNAMNÝ AKCIONÁŘ.
Ivana Francová, SOU Liběchov
Standardy a trendy kancelářského HW a SW Informační systémy ve státní správě a samosprávě.
VÝSLEDKY SBĚRU PAPÍRU Který se uskutečnil –
Poslouchat hlas zákazníka
Jak třídíme v naší škole? V naší škole třídíme:  papír  plast  sklo  bioodpad  baterie  drobný elektroodpad.
1.1. ZROD NOVÉHO PRODUKTU A JEHO CESTA NA TRH doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
SBĚR PAPÍRU. Celý týden od se sbíral starý papír. Žáci nosili svázaný papír na školní dvůr u jídelny. Kde ho vybírala třída 8.B.
Naše škola. Kolik nás tu je ? Ve škole se učí celkem 122 žáků Ve školce si hraje celkem 56 dětí Ve škole učí celkem 11 učitelů + paní ředitelka a dvě.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: USB zařízení Číslo DUM: III/2/VT/2/1/17 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Hardware.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Inkoustová tiskárna
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Laserová tiskárna Číslo DUM: III/2/VT/2/1/14 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Moderní trendy využívání mobilních (dotykových) zařízení nejen ve výuce RNDr. Jan Krejčí, Ph.D.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Hardware počítače Číslo DUM: III/2/VT/2/1/01 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
9. ročník SÍTĚ. OSOBNÍ POČÍTAČ Počítač jednotlivce Soukromá data a soubory.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Finanční gramotnost Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Inflace.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Zdenek Laski Název šablonyVY_32_INOVACE INF Název DUMuINF S.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Finanční gramotnost Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Cenné papíry Naprosto bezpečná investice, prostá všech rizik,
Třídíme se zvířátky Autorky: Michaela Mikolášová Nikola Smyčková Tereza Mžiková Jubilejní Masarykova ZŠ Sedliště.
Anotace Materiál je určen pro žáky středních odborných škol a středních odborných učilišť v rámci výuky finanční gramotnosti v bloku ekonomických a příbuzných.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák Název: VY_32_INOVACE_56_Inf8_9 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: Mobilní komunikace.
Adopce na dálku. Mnozí z nás často mívají pocit, že pomoc jednoho nic nezmůže. Není tomu tak. Pomoc každého jednotlivce je důležitá.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Národní týden manželství „Manželství je víc než kus papíru“ únor, 2015.
Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Hardware Tematická oblast: Název vzdělávacího materiálu:Typy počítačů Kód vzdělávacího.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Jana Drtinová Číslo VY_62_INOVACE_6006 NázevPeníze Téma hodinyPeníze PředmětZáklady finanční gramotnosti.
Kam kráčí telekomunikační sítě 2015 Jasná Michal Jura.
Typy připojení k internetu
LÍBILA BY SE VÁM NAŠE ZEMĚ V TÉTO PODOBĚ?!
S sebou: pomůcky k výrobě sněhuláka:
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
ZROD NOVÉHO PRODUKTU A JEHO CESTA NA TRH doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
Název projektu: Moderní škola
Základní deska 12 května Co tam je Ceny Obrázky Osnova
Záznamová media Vaníčková Zdeňka 1.L.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Početní operace v oboru přirozených čísel
PROJEKT SÍTĚ PRO RODINU V RÁMCI CELOROČNÍ KAMPANĚ RODINA NEMUSÍ JÍT DO PRČIC. Připojujeme se ke sbírce starých mobilů a tabletů k projektu „pomáháme gorilám“
Důležité osobní doklady
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Volba PREZIDENTA REPUBLIKY LEDEN 2018
Marie Rottrová
Počítačová síť.
Počítače v běžném životě kolem
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Paměti počítače
Transkript prezentace:

Přírodní učebna Na přírodní zahradu budou použity peníze ze sběru papíru. Na zahradě se již pracuje! Pan učitel Pavlík momentálně vyrábí kruhové posezení. Návrhy na přírodní učebnu byly a budou opět vyvěšeny u vrátnice.

Sběr papíru

Pokladny škol jsou prázdné, a tak se šetří všude. Ted‘ máte příležitost, se z vlastní iniciativy, připojit do kampaně našeho sběrného systému a zaplnit tím nejen školní pokladnu, ale i svou peněženku. Zapojte do této sběrné akce také rodiče i žáky a sbírejte doma, u příbuzných, na pracovišti rodičů a všude tam kde se tiskne.

 Zejména staré mobilní telefony, smartphony a PDA obsahují obrovské množství cenných materiálů, které mohou být recyklovány a použity pro nové inscenace. Zejména společnosti, vládní agentury a jednotlivci si cení naší nabídky koupě. Vykupujeme mobilní telefony všech značek na: Apple HTC LG Motorola Nokia Panasonic Samsung Siemens Sony Ericsson Vodafone a více... Cena je proměnlivá ! A proto neberte tuto cenu za stálou. Výkupní cena pro únor 130,- Kč / kg

 Stará nebo nepotřebná CD-čka, DVD-čka a BLue- raye se nyní vykupují. Recyklace těchto disků není nic nového, ve starých discích se schovávají materiálně cenné zdroje, které stále víc přibývají na důležitosti. Vzhledem k těmto skutečnostem jsme se rozhodli zabývat těmito disky.  Od vás vezmeme disky v každé kvalitě (nalomený, zlomený, poškrábaný, drcený atd.).  Prosíme, zničte povrchní stranu pro všechny důležité údaje na disku, aby byli nečitelné. Cena je proměnlivá ! A proto neberte tuto cenu za stálou. Cena určitě stoupne. Výkupní cena pro únor 0,- Kč / kg

Kromě svého spotřebního tiskového materiálu, jsou recyklovatelné i použité kabely. Staré, nepotřebné kabely jsou důležitým zdrojem materiálu na komoditních trzích. Nákup a recyklace všech typů kabelového šrotu: Kabely do elektriky Kabel z tiskáren (například: USB a paralelní kabel) Kabely z domácnosti (např.: vadné spotřebiče) Napájecí kabely PC kabel (například: vadný hardware) Smíšené kabely Instalační kabely Telefonní kabely Síťové kabely a více... Cena je proměnlivá ! A proto neberte tuto cenu za stálou. Výkupní cena pro únor 7,- Kč / kg