Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prostě jen běháte s černo bílým balónem, který musíte dovést do branky. Když dáte gól, všichni na tribuně jásají a vy vyhráváte. Stačí to udržet a je to.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prostě jen běháte s černo bílým balónem, který musíte dovést do branky. Když dáte gól, všichni na tribuně jásají a vy vyhráváte. Stačí to udržet a je to."— Transkript prezentace:

1 Prostě jen běháte s černo bílým balónem, který musíte dovést do branky. Když dáte gól, všichni na tribuně jásají a vy vyhráváte. Stačí to udržet a je to.

2 Roční období jsou čtyři: jaro, léto, podzim, zima. Určitě se těšíte na léto jak budete chodit na všelijaké bazény kde budete s kamarádi řádit.

3 Nejpopulárnější závody na světě jsou závody formulí. Nejlepší jezdec světa je M. Schumacher. Vyhrál 6x Mistrovství světa to je co.

4

5 Silvestr bývá 31.12. Pouštíte rachejtle a rakety. Je to hodně nebezpečné můžete si utrhnout prst,ale je to také zábava se dívat jak to ve vzduchu bouchá.

6

7 Hokej je velmi nebezpečná hra,protože se u ní častokrát někdo zraní.Jeto skoro stejné jak fotbal až Hokej je velmi nebezpečná hra,protože se u ní častokrát někdo zraní.Jeto skoro stejné jak fotbal až na pár maličkostí 1.hraje míně hráčů, na pár maličkostí 1.hraje míně hráčů, 2.hraje se s pukem a né s kopačákem, 3.hráči mají velmi tvrdé 2.hraje se s pukem a né s kopačákem, 3.hráči mají velmi tvrdé chrániče, protože je to velice agresivní hra. chrániče, protože je to velice agresivní hra.


Stáhnout ppt "Prostě jen běháte s černo bílým balónem, který musíte dovést do branky. Když dáte gól, všichni na tribuně jásají a vy vyhráváte. Stačí to udržet a je to."

Podobné prezentace


Reklamy Google