Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pravidla hry Základní informace  Hřiště je lepší oplocené, s jasným vyznačením půlící čáry  Počet hráčů: 2, 4, maximálně 6  Typ hřiště: malé - např.:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pravidla hry Základní informace  Hřiště je lepší oplocené, s jasným vyznačením půlící čáry  Počet hráčů: 2, 4, maximálně 6  Typ hřiště: malé - např.:"— Transkript prezentace:

1

2 Pravidla hry

3 Základní informace  Hřiště je lepší oplocené, s jasným vyznačením půlící čáry  Počet hráčů: 2, 4, maximálně 6  Typ hřiště: malé - např.: toto je ideální =) toto je ideální =)

4 Hra ve 2 hráčích Každý hráč má svou polovinu hřiště, na soupeřovu polovinu nesmí. Každý hráč má pokaždé, když se míč dostane ne jeho polovinu, 3 doteky s míčem. Za ruku, zahrání balonu na soupeřově polovině nebo jiný přestupek, se uděluje trest, na kterém se musíte předem domluvit (my kopeme penaltu z půlky). Když hráč vyčerpá všechny 3 doteky, aniž by odehrál míč k soupeři, musí míč odevzdat. Když se míč dostane mimo hrací plochu, ten kdo ho zakopl pro něj dojde a soupeř následně rozehrává zpoza brankové čáry (pochopitelně ale mimo branku). =) My oficiálně hrajeme na 5 setů, každý set na 3 góly a po každém setu se mění strany. (Takže když dá jeden z hráčů 3 góly, vede 1:0, mění se strany a začíná nový set.. =)). To je vše, góly se střílejí jako v normálním fotbale.

5 Hra ve 4 a 6 hrá č ích Hráči jsou rozděleni do 2 týmů a každý tým má svou polovinu hřiště. Každé družstvo má dohromady 3 doteky s míčem. V dotecích se spoluhráči musejí střídat - např.: Hráč 1 (Pepa) rozehraje od branky na spoluhráče pohybujícího se kolem půlící čáry -- Hráč 2 (Karel) přiťukne zpět „Pepovi“ – a Hráč 1 (Pepa) zakončuje (posílá pumelici na soupeřovu branku). Jinak jsou pravidla stejná jako při hře 1 na 1.

6 Hezkou zábavu při čutání přeje Lhotecký fotbal..speciálně Vašík =E


Stáhnout ppt "Pravidla hry Základní informace  Hřiště je lepší oplocené, s jasným vyznačením půlící čáry  Počet hráčů: 2, 4, maximálně 6  Typ hřiště: malé - např.:"

Podobné prezentace


Reklamy Google