Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Další.  Hraje se na jednu branku  Brankář se určí před začátkem hry a v bráně je po celou dobu  Hra je pro neomezený počet hráčů  Smysl hry spočívá.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Další.  Hraje se na jednu branku  Brankář se určí před začátkem hry a v bráně je po celou dobu  Hra je pro neomezený počet hráčů  Smysl hry spočívá."— Transkript prezentace:

1 Další

2  Hraje se na jednu branku  Brankář se určí před začátkem hry a v bráně je po celou dobu  Hra je pro neomezený počet hráčů  Smysl hry spočívá ve střelbě na branku z „čar“, to znamená že potřebujete opět toto hřiště podrobný návod na další straně…

3 Krok 1 : Postavte si míč na první čáru. Na obrázku je už na penaltě, ale tam se třeba taky časem dostanete ;) … takže míč na první čáru, což je u nás bíla (sledujte pozorně obrázky)! Nezáleží na tom, jestli si ho postavíte doprostřed nebo na okraj čáry, důležité je, aby míč byl na čáře. Krok 2 : Rozběhnete se proti míči, stojícímu na první čáře. Krok 3 : Vystřelíte, pokud možno co nejtechničtěji, aby brankář na míč nedosáhl. Jelikož jsme teprve na první čáře, tak nestřílíme žádné rány, protože je to hodně blízko! S většími ranami začínáme až od čtvrté čáry, ale záleží na vás, jak se domluvíte. Pokud se vám povede dát gól, tak postupujete na další čáru (vzdálenější). Pokud gól nedáte, zůstáváte na stejné čáře, dokud se netrefíte. Góól! další

4  Hrát může neomezený počet hráčů  Před začátkem hry si musíte určit kdo bude po celou dobu v brance a v jakém pořadí budete kopat. Např. Pepa půjde první, po něm Karel, David po Kájovi. Když odkopou všichni, začíná další kolo, ke kterému jdou všichni ve stejném pořadí, jako v předchozím kole.  Hráč, pokud dá gól, smí se vždy posunout pouze o jednu čáru v jednom kole.  Vyhrává ten kdo se dostal nejdál !! (na poslední – nejvzdálenější čáru)  Hra končí, když vás přestane bavit nebo když se někdo dostane na poslední čáru (ale to se téměř nestává). =)


Stáhnout ppt "Další.  Hraje se na jednu branku  Brankář se určí před začátkem hry a v bráně je po celou dobu  Hra je pro neomezený počet hráčů  Smysl hry spočívá."

Podobné prezentace


Reklamy Google