Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Máte doma malou Kvitovou, pořípadě malého Berdycha? Přijďte se přihlásit do tenisového klubu Ovečky Petry.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Máte doma malou Kvitovou, pořípadě malého Berdycha? Přijďte se přihlásit do tenisového klubu Ovečky Petry."— Transkript prezentace:

1 Máte doma malou Kvitovou, pořípadě malého Berdycha? Přijďte se přihlásit do tenisového klubu Ovečky Petry.

2 ..OBSAH.. -> O bílém sportu -> Kdo s kým hraje -> Náš tenisový klub -> P ř ihláška

3 ..O bílém sportu.. Tenis je mí č ová hra pro 2 nebo 4 hrá č e. Dobrý tenista by m ě l mít cit pro mí č, rychle reagovat, t ě lesné p ř edpoklady a hlavn ě p ř edvídavost. Dvouhra Hrají proti sobě dva muži/ženy. Čtyřhra Hrají proti sobě dva páry žen/mužů. Smíšená čtyřhra Hrají proti sobě smíšené páry...Kdo s kým hraje..

4 Náš tenisový klub Milé děti, pokud vám je 5-10 let a máte rádi tenis, přihlaste se do mého klubu. Jsem ovečka Petra a hraju tenis. Přineste si svou tenisovou raketu a míčky, možná se i z vás stane tenisová hvězda, jako je Petra Kvitová. Petra Kvitová se narodila 8.3.1990. Tatínek ji u č il hrát tenis. V 16ti letech dokonce za č ala hrát profesionáln ě. Získala mnoho titul ů a je 8. nejlepší hrá č ka na sv ě t ě.

5 Jméno a příjmení Věk Výška Bydliště Kontakt na rodiče Přihláška Přihlášky zasílejte na email t.mokrenova25@gmail.com Přijďte co nejdřív, už se na vás těším.


Stáhnout ppt "Máte doma malou Kvitovou, pořípadě malého Berdycha? Přijďte se přihlásit do tenisového klubu Ovečky Petry."

Podobné prezentace


Reklamy Google