Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zase jsme si hráli……... VVP Libavá 8.6.-15.6.2007 Zase jsme si hráli na vojáčky Počasí se vydařilo A zase jsme se bavili jako malý kluci.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zase jsme si hráli……... VVP Libavá 8.6.-15.6.2007 Zase jsme si hráli na vojáčky Počasí se vydařilo A zase jsme se bavili jako malý kluci."— Transkript prezentace:

1 Zase jsme si hráli……..

2 VVP Libavá 8.6.-15.6.2007 Zase jsme si hráli na vojáčky Počasí se vydařilo A zase jsme se bavili jako malý kluci

3 Kde to bylo?? Celý týden jsme byli na Barnově Jedná se o vodní cvičiště na Odře Dříve se tam nacvičovalo brodění a plavby bojových vozidel Nachází se v severovýchodním cípu vojenského prostoru kousek od Budišova n/B.

4 Opět jsme jezdili auty

5 I v terénu

6 No bláto je bláto….

7 Jezdilo se v klidu a v pohodě Vždy si člověk musel udělat pohodlí v rámci možností jak to jen šlo Jo jo zbraň jsme museli stále mít při sobě – i za cenu že ten kus železa docela dobře zavazel a vadil. Prostě poraď si jak umíš.

8 Poradit si voják musel za každé situace Třeba když se jednalo o pokažené auto Nebo třeba o závoru na cestě

9 Nebo třeba když je hlad !?

10 Bylo i pěkně ….. Třeba západ slunce nad vodní plochou Nebo naopak – třeba brzké ráno

11 Na závěr se i lítalo

12 Tak to byl minulý týden Někdy bylo horko Někdy zase zima Dokonce i sprchlo Prostě pobyt v přírodě kdy se člověk nestará o ošacení a stravu No prostě takový malý „čundr“ na týden Karel


Stáhnout ppt "Zase jsme si hráli……... VVP Libavá 8.6.-15.6.2007 Zase jsme si hráli na vojáčky Počasí se vydařilo A zase jsme se bavili jako malý kluci."

Podobné prezentace


Reklamy Google