Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 2. Přírodovědný pobyt 4. skupina.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 2. Přírodovědný pobyt 4. skupina."— Transkript prezentace:

1 Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 2. Přírodovědný pobyt 4. skupina

2 Přírodovědný pobyt Lipno – Kovářov 15.– 19.10. 2012

3 1.den Celý den jsme imaginovali. Louku jsme změnili na prérii a život na ní. Všem se líbili velcí bizoni. Které jsme pozorovali z bezpečné vzdálenosti. Zahráli jsme si na kovboje, kolty jsme vyměnili za luky, které jsme si sami vyrobili.

4 Odpoledne se nám změnila prérii na zamrzlý oceán, traktory se změnily na ledoborce, kteří brázdili zamrzlým oceánem a zanechávaly za sebou ledové kry. Vyzkoušeli jsme si jak jsou kry studené a kluzké.

5 2.den Vydali jsme se na poznávací výlet, kde jsme viděli zázraky naší techniky a výrobky ze skla. Traktory nám hodně pomáhají. Vozí usušené seno do kravína. Všichni obdivovali co se dá ze skla vyrobit.

6

7 3. den Vydali jsme se do korun stromů, kde jsme se prošli po stezce, na které jsme plnili různé úkoly. Počasí nám přálo, viděli jsme až do Rakouska. Z rozhledny jsme se vydali na plavbu lodí po Lipenské přehradě.

8

9

10 Při chvilce odpočinku jsme si se žáky předávali zážitky z celého výletu a porovnávali úhel pohledu na svět z výšky a z vodní hladiny.

11 Před večeří jsme všechny zážitky popsali a namalovali, abychom se o ně podělili i s ostatními žáky, kteří s námi nebyli. Po večeři jsme si ještě chvíli pohráli.

12

13 4.den Vydali jsme se na vycházku do lesa. Pozorovali jsme podzimní přírodu.Povídali jsme si jak pomáhat zvířatům, jak se chovat v přírodě, kdo všechno v lese žije a co tam roste. Po cestě jsme na balíky sena nakreslili zvířata, která žijí na louce a v trávě.

14


Stáhnout ppt "Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 2. Přírodovědný pobyt 4. skupina."

Podobné prezentace


Reklamy Google