Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku."— Transkript prezentace:

1

2 20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku

3 Obec Vysočany, dříve Molenburk, leží na rozhraní Moravského krasu a Drahanské vrchoviny. Založen byl roku 1724. Pomalu se rozrůstal a roku 1793 zde bylo jen 32 domů s 230 obyvateli. V současné době má asi 850 obyvatel.

4 Podzimní kouzelné snímky části obce Vysočany pořídil p. Antonín Jirušek-rodák z této obce, přítel-kamarád Vladimira. Do obce Vysočany dřívější název Molenburk jsem jezdil jako školák se svým bratrem Jaroslavem z Bosonoh na prázdniny k Babičce/matce mého otce / strýcovi a tetě na velký statek. Dosud do této obce rád jezdím, mám zde příbuzné a také kamarády. Byl jsem posledně v Molenburku 8.9. 2012 na „Slavnostním otevření modelářského letiště“ a zpracoval jsem z této akce prezentaci, která je na web. stránkách našeho senior klubu. Můj kamarád Antonín vytváří také různé prezentace a proto jsem si dovolil tuto pěknou prezentaci nabídnout na zveřejnění do našich senior stránek. V prezentaci jsou podzimní kouzelné snímky u rybníku Polačka, který dříve napájel mlýnské kolo, které pohánělo na tu dobu velký moderní mlýn. Doplnil: Vladimír Hudec 2.listopadu 2012

5 Tak se podívejte, že to stálo za to pobýt hodnou chvíli a podívat se na tu krásu podzimu

6

7 To není grafická úprava, barvy jsou skutečné

8

9

10

11

12

13

14 Rybář byl velmi spokojen, takové posezení je balzám na nervy říkal

15

16 Tak se obraz zrcadlí ve vodě

17

18 Toto je otočený snímek z vody

19 Tohle je zase obrázek tak jak jsem ho vyfotografoval. Voda byla klidná, takže rozmazání je velmi mírné

20 Dělící čára skutečnost a voda

21

22

23 Jak to ty přírodo čaruješ, každý den nám jiný obraz maluješ. Zachytil jsem tvoje krásy do obrazu, vložil jsem tam i paprsek slunce při odrazu. Co se mi však stále nedaří, zachytit tam i tu vůni, která obraz provází. Přírodo, přírodo…, jsi velký kouzelník, posílám po větru velký dík. A.J.

24 Tak se pomalu loučíme a těšíme se na další procházku. Antonín Jirušek


Stáhnout ppt "20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku."

Podobné prezentace


Reklamy Google