Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ročník:1. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ročník:1. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:"— Transkript prezentace:

1 Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma: JO Etážový způsob Jméno autora:Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – seznámení a objasnění pojmu etážový způsob obsluhy a jeho parametry ŠablonaIII/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_STO_382

2 Jednoduchá obsluha - způsoby obsluhy

3  Pod názvem etážový způsob obsluhy rozumíme servis na hotelový pokoj  Většinou probíhá v hotelovém prostředí po předchozí či přímé objednávce  Jedná se o servis který je většinou zpoplatněn

4  Jelikož pro tento etážový způsob obsluhy potřebujeme další personál tak musíme požadovat poplatek  Lze ho započíst již do základní ceny  Nebo je účtován jednorázový poplatek za donášku cca 100,-Kč

5  Běžnou praxí je že ho zajišťují obsluhující ze střediska kam byla směřována objednávka  Nebo na velkých mezinárodních hotelích jsou často i etážová pracoviště

6  Při tomto servisu využíváme speciální vozíky – či jen plata při jednoduché objednávce  Od těch zcela jednoduchých až po perfektně propracované  Dále vždy mít připraven hotelový účet k podpisu.Jen málo kdy platí hoste na pokoji hotově  Zachovávat naprostou diskrétnost – proto při hotelovém servisu kde jsou etážová oddělení je prověřován personál

7  Co jeto etážový způsob obsluhy  Kde se setkáváme s tímto způsobem  Co potřebujeme k zdárnému provedení  Co je to zpoplatnění uvedené služby

8  hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=GH 1TsRCa9f-vqM:&imgrefurl=http:// hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=GH 1TsRCa9f-vqM:&imgrefurl=http://   vis&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid= J7XYNICT-7eFpM:&imgrefurl=http:// vis&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid= J7XYNICT-7eFpM:&imgrefurl=http://  %C3%ADk&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch &tbnid=8BRBP-qILVV39M:&imgrefurl=http:// %C3%ADk&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch &tbnid=8BRBP-qILVV39M:&imgrefurl=http://  hotel-pro-zvirata-chcete-pro-pejska-trvalou-nebo-mu-nechat-udelat- drapy.html hotel-pro-zvirata-chcete-pro-pejska-trvalou-nebo-mu-nechat-udelat- drapy.html


Stáhnout ppt "Ročník:1. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:"

Podobné prezentace


Reklamy Google