Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Peřinová Tereza Povalová Markéta OA a JŠ s právem SJZ Přerov.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Peřinová Tereza Povalová Markéta OA a JŠ s právem SJZ Přerov."— Transkript prezentace:

1 Peřinová Tereza Povalová Markéta OA a JŠ s právem SJZ Přerov

2 Theodore Dreiser

3

4  Co nás čeká a nemine?  Čeho chceme dosáhnout?  Jak vidím svoji budoucnost já?  Jak na spokojenou budoucnost?  Co si pro mě připraví život?

5  Lidé projdou mnoha změnami a podle nich si volí i své budoucí povolání.  Malí chtějí být herečkami, modelkami, zpěvačkami, astronauty či policisty  Jako starší si berou za vzor své vlastní rodiče.  Poté přichází ona chvíle, kdy si musí zvolit své povolání.

6  Co mě bude bavit?  Co mě a mou budoucí rodinu uživí a zabezpečí?  Co pro mě bude nejlepší?  Zamyslet nad svými dovednostmi.  Objevit skryté talenty.  Najít silné stránky své osobnosti.  Snažit se poznat sám sebe.

7  Zvážit všechny možnosti a alternativy, které se nám naskytnou.  Naše vysněné vyhlídky do budoucnosti.  Přehnané plánování a nalajnování také není to nejlepší.  Obrazy, které nám nabízí současnost – pozitiva i negativa.

8  Obě dvě jsme studentkami druhého ročníku OA v Přerově.  Jedna z nás by chtěla studovat na ekonomické fakultě (zaměření na účetnictví a personalistiku).  Druhá zvažuje, zdali se nadále věnovat oboru s ekonomickým zaměřením nebo se vydat do neznámých vod a odbočit na právnickou fakultu.

9


Stáhnout ppt "Peřinová Tereza Povalová Markéta OA a JŠ s právem SJZ Přerov."

Podobné prezentace


Reklamy Google