Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vaše budoucnost s FM GROUP

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vaše budoucnost s FM GROUP"— Transkript prezentace:

1 Vaše budoucnost s FM GROUP
Proč jste tady?

2 FM GROUP Czech & Slovakia
Peníze Rychlý příjem Bez záruky na budoucnost Dlouhodobý příjem Vaše bezpečí v budoucnosti MLM – dlouhodobý pasivní příjem

3 FM GROUP Czech & Slovakia
PASIVNÍ FM GROUP = Vaše budoucnost Firma, produkt, trh MZDA Vy jste sám při budování své budoucnosti

4 Možnosti získání příjmu – zaměstnání v jakékoli firmě:
FM GROUP Czech & Slovakia Možnosti získání příjmu – zaměstnání v jakékoli firmě: Měsíční realita: práce na plný úvazek od 8.00 do okolo 170 hodin měsíčně průměrný čistý plat za hodinu 100 Kč průměrná měsíční mzda – Kč čistá ( Kč hrubá) Životní realita: průměrný počet odpracovaných hodin za rok průměrný roční výdělek Kč průměrný počet odpracovaných let – 40 důchod po odpracování hodin (40 let) – Kč čistého

5 Možnosti získání příjmu:
FM GROUP Czech & Slovakia Možnosti získání příjmu: Ve spolupráci s firmou FM GROUP: dodatečná práce – 5 hodin týdně (20 hodin měsíčně) představit produkty a byznys měsíčně 3 novým osobám, které se stanou aktivními členy firmy.* * Aktivní člen firmy je osoba, která nakupuje min. 200 bodů měsíčně a taktéž měsíčně představí firmu 3 novým aktivním členům.

6 FM GROUP Czech & Slovakia
1. měsíc Vaše skupina (včetně Vás) má 4 členy, kteří zakoupili 800 bodů. Při splnění uvedených podmínek VÁŠ PŘÍJEM V PRVNÍM MĚSÍCI VE FORMĚ PRÉMIE OD FIRMY BUDE 144 KČ. Váš plat bude okolo 7 Kč za hodinu. Markéta 200 bodů Jiří 200 bodů Vy 200 bodů Honza 200 bodů * Aktivní člen firmy je osoba, která nakupuje min. 200 bodů měsíčně a taktéž měsíčně představí firmu 3 novým aktivním členům.

7 2. měsíc: Spolupráce s firmou FM GROUP
FM GROUP Czech & Slovakia 2. měsíc: Spolupráce s firmou FM GROUP Vy 200 bodů Nadále pracujete dodatečně, 20 hodin měsíčně měsíc – vaše skupina má 16 členů, kteří nakoupili 2600 bodů. Při splnění uvedených podmínek VÁŠ PŘÍJEM V DRUHÉM MĚSÍCI VE FORMĚ PRÉMIE. OD FIRMY BUDE 504 Kč. Váš plat bude okolo 25 Kč za hodinu. další 3 noví a aktivní členové 200 bodů bodů bodů další 3 noví a aktivní členové 200 bodů bodů bodů další 3 noví a aktivní členové 200 bodů bodů bodů další 3 noví a aktivní členové 200 bodů bodů bodů * Aktivní člen firmy je osoba, která nakupuje min. 200 bodů měsíčně a taktéž měsíčně představí firmu 3 novým aktivním členům.

8 3. měsíc: Spolupráce s firmou FM GROUP
FM GROUP Czech & Slovakia 3. měsíc: Spolupráce s firmou FM GROUP Nadále pracujete dodatečně, 20 hodin měsíčně: 3. měsíc – Vaše skupina má 55 členů, kteří nakoupili bodů. Při splnění uvedených podmínek VÁŠ PŘÍJEM VE TŘETÍM MĚSÍCI VE FORMĚ PRÉMIE OD FIRMY BUDE 4680 KČ. Váš plat bude okolo 234 Kč za hodinu. * Aktivní člen firmy je osoba, která nakupuje min. 200 bodů měsíčně a taktéž měsíčně představí firmu 3 novým aktivním členům.

9 Spolupráce s firmou FM GROUP – další měsíce
FM GROUP Czech & Slovakia Spolupráce s firmou FM GROUP – další měsíce Jestliže budete mít ve Vaší skupině minimálně 150 aktivních členů, kteří dohromady nakoupí bodů a více, otevírají se před vámi nové neomezené finanční možnosti. V ZÁVISLOSTI NA OBRATU VYDĚLANÝM VÁMI A VAŠÍ SKUPINOU MŮŽE VÁŠ PŘÍJEM VE FORMĚ PRÉMIE OD FIRMY VYNÁŠET AŽ KČ A VÍCE. BUDETE MÍT TAKÉ NÁROK NA DODATEČNÉ PRÉMIE A CENY VYPLÁCENÉ NEJLEPŠÍM DISTRIBUTORŮM Z CELOSVĚTOVÉHO OBRATU FIRMY. Otevírá se před Vámi možnost získání auta, zahraniční dovolené apod., za které platí firma. * Aktivní člen firmy je osoba, která nakupuje min. 200 bodů měsíčně a taktéž měsíčně představí firmu 3 novým aktivním členům.

10 Spolupráce s firmou FM GROUP – další měsíce
FM GROUP Czech & Slovakia Spolupráce s firmou FM GROUP – další měsíce Záleží na vás kolik hodin budete věnovat svému byznysu s FM GROUP. Můžete se rozhodnout, zdali se FM GROUP stane Vaším jediným zdrojem příjmů. Výhody: VY rozhodujete kolik hodin týdně budete věnovat rozvoji svého byznysu VY rozhodujete o tom, s kým budete spolupracovat Při odpovědném zaangažování v prvním roce spolupráce s FM GROUP můžete získat větší příjem než v běžném zaměstnání Změní se Váš životní styl, budete mít více času na sebe a své blízké Přemýšlejte, co si budete moci koupit, za mnohem větší peníze než je průměrná mzda A nejdůležitější věc… * Aktivní člen firmy je osoba, která nakupuje min. 200 bodů měsíčně a taktéž měsíčně představí firmu 3 novým aktivním členům.

11 FM GROUP Czech & Slovakia
… v FM GROUP můžete získat pasivní příjem, který zabezpečí do budoucna VÁS A VAŠI RODINU Ekvivalent důchodu, na který můžete pracovat už nyní, nezáleží na tom, kolik je Vám let. Při zaangažování v práci, pravidelném rozvoji skupiny spolupracovníků a měsíčním osobním nákupem 34,42 bodů (do 400 Kč), Vám FM GROUP zaručuje doživotní provize, vypočítané z obratu Vaší skupiny a výkonu spolupracovníků. U nás ti nejlepší dostali Kč za MĚSÍC, a průměrný příjem v zaměstnání je pouze Kč ROČNĚ. Pamatujte, že průměrný měsíční důchod od státu je Kč, na který musíte pracovat 40 let.

12 FM GROUP Czech & Slovakia
FM GROUP je stabilní firma, s budoucností, která existuje od roku Pobočky má v 50-ti zemích světa a celou dobu se rozrůstá. Každý rok máme větší sortiment zboží. Firma rozsáhle investuje do infrastruktury a spolupracovníků. A co je nejdůležitější – naše produkty jsou vždy trendy! Je možné „odejít do důchodu” s FM GROUP. VOLBA JE NA VÁS!


Stáhnout ppt "Vaše budoucnost s FM GROUP"

Podobné prezentace


Reklamy Google