Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kde vzít energie k nadpřirozenému? Viktor Baláž, Vyškov, 8.6.2014.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kde vzít energie k nadpřirozenému? Viktor Baláž, Vyškov, 8.6.2014."— Transkript prezentace:

1 Kde vzít energie k nadpřirozenému? Viktor Baláž, Vyškov, 8.6.2014

2 Letnice  Skutky apoštolské 1:8 ale dostanete sílu Ducha svatého, který na vás sestoupí, a budete mi svědky v Jeruzalémě a v celém Judsku, Samařsku a až na sám konec země.„  Skutky apoštolské 2:1 Když nastal den letnic, byli všichni shromážděni na jednom místě….4 všichni byli naplněni Duchem svatým a začali ve vytržení mluvit jinými jazyky, jak jim Duch dával promlouvat.  Skutky apoštolské 5:12 Mezi lidem se rukama apoštolů dálo mnoho znamení a divů

3 Štěpán – muž plný Ducha svatého  Skutky apoštolské 6:3 Bratří, vyberte si proto mezi sebou sedm mužů, o nichž se ví, že jsou plni Ducha a moudrosti, a pověříme je touto službou. 4 My pak budeme i nadále věnovat všechen svůj čas modlitbě a kázání slova."5 Celé shromáždění s tímto návrhem rádo souhlasilo, a tak zvolili Štěpána, který byl plný víry a Ducha svatého, dále Filipa, Prochora, Nikánora, Timóna, Parména a Mikuláše z Antiochie, původem pohana, který přistoupil k židovství.6 Přivedli je před apoštoly, ti se pomodlili a vložili na ně ruce…..8 Štěpán byl obdařen Boží milostí a mocí a činil mezi lidem veliké divy a znamení.  Každá služba potřebuje sílu Ducha svatého!  Máš službu, povolání, kde potřebuješ zmocněni?  Naplňujme se Duchem svatým? (Ef 5,18)

4 Štěpán - podobný Pánu Ježíši  plný víry  plný milosti  plný moci  velký vliv I tvůj život může mít nadpřirozený vliv na druhé, pokud budeš plný Ducha svatého! Ježíš náš volá k sobě a chce nás naplňovat Duchem svatým – půjdeš k Němu?


Stáhnout ppt "Kde vzít energie k nadpřirozenému? Viktor Baláž, Vyškov, 8.6.2014."

Podobné prezentace


Reklamy Google