Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1.ZŠ. Náš Projekt Technik začal úplně od nuly. Neměli ani ponětí, co se bude následující dnech/měsících dít. Poté co jsme zjistili, co a jak, tak jsme.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1.ZŠ. Náš Projekt Technik začal úplně od nuly. Neměli ani ponětí, co se bude následující dnech/měsících dít. Poté co jsme zjistili, co a jak, tak jsme."— Transkript prezentace:

1 1.ZŠ

2 Náš Projekt Technik začal úplně od nuly. Neměli ani ponětí, co se bude následující dnech/měsících dít. Poté co jsme zjistili, co a jak, tak jsme se vrhli do první části soutěže – PREZENTACE. Naše prezentace dopadla líp něž jsme čekali, skončili jsme na 2. místě ze 4. Naše prezentace dopadla líp něž jsme čekali, skončili jsme na 2. místě ze 4. Do června jsme chodili na přednášky z programování a modelování. A současně jsme měli do května odevzdat asi tu největší část soutěže, a to náš společný výrobek celé skupiny. Rozhodli jsme se pro výrobu katapultu ze stavebnice Merkur. Během celé naší soutěže probíhaly i různé prohlídky: Exkurze do elektrárny Tušimice, firmy MovemCar, navštívili jsme Olympiádu techniky v Hotelu Marriot, DOD na SPŠS, geometrické modelování.

3 Ačkoliv se nám někdy vůbec do práce nechtělo, tak jsme se s tím vždy porvali a dodělali. Naši práci hlavně motivovali internetové informace (obrázky, videa, informace) a vyučující z naší školy. Jako skupina jsme si vždy úkoly rozdělili, takže nevznikly žádné problémy.

4 Dalo nám to určitě velký přísun informací do budoucnosti. Mohli jsme naši skupinu srovnávat s ostatními. Sice nám to dalo dost práce navíc, ale my jsme se s tím vyrovnali a jsme za to rádi.

5 Patrik Mencl 8.A Jakub Hanus 8.A Matěj Kilberger 8.A Denis Linhart 8.B Matěj Havlíček 9.B Jan Kožnar 9.B

6


Stáhnout ppt "1.ZŠ. Náš Projekt Technik začal úplně od nuly. Neměli ani ponětí, co se bude následující dnech/měsících dít. Poté co jsme zjistili, co a jak, tak jsme."

Podobné prezentace


Reklamy Google