Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název projektu: Všechno v mém životě souvisí Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/54.0041 MINIPODNIKY ZŠ PŘEROV, SVISLE 13.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název projektu: Všechno v mém životě souvisí Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/54.0041 MINIPODNIKY ZŠ PŘEROV, SVISLE 13."— Transkript prezentace:

1 Název projektu: Všechno v mém životě souvisí Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/54.0041 MINIPODNIKY ZŠ PŘEROV, SVISLE 13

2 LOGA MINIPODNIKŮ

3 ROZDĚLENÍ ROLÍ – STANOVENÍ PLATŮ Žáci se postupně seznamují s webovými stránkami: www.mujminipodnik.cz. Žáci se na daných webových stránkách registrovali (vložili své údaje). Prvotní přihlášení proběhlo pod vedením jednotlivých konzultantů minipodniků. Žáci si rozdělili role ve svém minipodniku a stanovili si vstupní platy jednotlivých pozic. Výše platů stanovili i s rezervou na případné odměny dle docházky, zásluh, chování apod. Postupně rozhodujeme, které z vytvořených výrobků vložíme k prodeji na webové stránky s ohledem na možnost vložení max. 8 výrobků. www.mujminipodnik.cz

4 PERSONÁLNÍ STRUKTURY MINIPODNIKŮ DŘEVODÍLNA, KERAMIKA:ARBORETUM: ředitelředitel náměstek ředitelezástupce ředitele obchodní zástupcefinanční a obchodní poradce účetní vedoucí šicího oddělení IT specialistazahradní architekt hlavní zahradník ČASOPIS: šéfredaktor editor ilustrátoři vedoucí redakcí (zábava, zpravodajství, publicistika, propagace, distribuce)

5 SETKÁVÁNÍ S EXTERNISTY Od odborných garantů čerpáme i nadále informace o fungování firmy, o náležitostech, které k podnikání patří. Arboretum Na konci března proběhne setkání s externím konzultantem, paní Kosturovou, má pro žáky připravenou besedu o bylinkách, jejich využití, ochutnávku bylinkových čajů, výrobu bylinkového másla apod. Časopis Před týdnem jsme dokončili číslo časopisu, pod přímým vedením naší odborné garantky.

6 EXKURZE Minipodniky dřevodílna, keramika, časopis mají své exkurze již zařízeny (domluveny a potvrzeny): Aerospace Honeywell – 26. 3. 2015 SŠŘ – 23. 4. 2015 ART ECON Prostějov – 29. 4. 2015 Vědecká knihovna UP – 7. 5. 2015 Tiskárna Mafra – 7. 5. 2015 Keramická dílna Tupesy – 11. 5. 2015 Keramická dílna a firma Dřevos J a M – 19. 5. 2015 Minipodnik arboretum má své exkurze v jednání: Firma Naděje paní Podhorné v Brodku u Konice Arboretum Bílá Lhota

7 PRAKTICKÉ FUNGOVÁNÍ - SPOLUPRÁCE V současné době vyrábíme dekorace s velikonoční tématikou, které budeme nabízet při příležitosti konání velikonočních dílen. V této souvislosti spolupracují minipodniky keramika – dřevodílna – arboretum. Dřevodílna vyrábí polotovary jako součást dekorativní velikonoční ozdoby. Arboretum pěstuje osení do keramických květináčů. Díky této akci budou zaměstnáni i členové minipodniku časopis, kteří z dané akce vytvoří články a fotografie do dalšího čísla časopisu, které bude věnované minipodnikům.

8 PRAKTICKÉ FUNGOVÁNÍ CO JSME JIŽ VYROBILI

9

10


Stáhnout ppt "Název projektu: Všechno v mém životě souvisí Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/54.0041 MINIPODNIKY ZŠ PŘEROV, SVISLE 13."

Podobné prezentace


Reklamy Google