Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/54.0041 Všechno v mém životě souvisí AC Education s.r.o. |

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/54.0041 Všechno v mém životě souvisí AC Education s.r.o. |"— Transkript prezentace:

1 Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/54.0041 Všechno v mém životě souvisí AC Education s.r.o. | Poděbradská 206/57, 198 00 Praha 9 – Hloubětín | info@aceducation.cz | IČ: 27971601 | DIČ: CZ27971601info@aceducation.cz

2 Školní časopis Prskavka, ZŠ Vítězná Litovel

3 obálka časopisu

4 Redakční rada časopisu

5 Od října 2014 jsme vydali 2 čísla, podzimní číslo a vánoční speciál Každé číslo vychází nákladem 50 výtisků

6 Redakční radu školního časopisu tvoří 15 stálých redaktorů Ostatní jsou stálí dopisovatelé, reportéři,… Pravidelné schůzky redakční rady časopisu jsou ve středu a v pátek Čistý zisk je zatím 620 Kč, díky sponzorům. Především „Papírák“ pana Macháčka. Výtěžek je z přímého prodeje ve škole. Každé číslo se prodává dva dny, nebo do vyprodání Kromě sponzorů se na výrobě časopisu materiálně podílí i škola.

7

8 Na první schůzce po vydání časopisu se scházíme za účelem domluvy nového čísla. Jestli bude normální či tematické. Své příspěvky, které doneseme na schůzku rady společně probereme a eventuálně se dohodneme, co na nich zlepšit.

9 S naším panem učitelem „šéfredaktorem“ je zábava, takže na každé schůzce padne i pár vtípků. Časopis sešíváme vždy na poslední schůzce před vydáním čísla. V našem časopise se vždy dovíte o událostech, které se staly na naší škole, úspěchy našich žáků, výlety naší školy, příručky pro informatiky, tipy na výlety, vtipy, hádanky, rekordy, co si můžete vyrobit, křížovky, souřadničky,…

10 Díky projektu Evropské unie se může náš časopis lépe rozvíjet.

11 Redakční rada – žáci 9. tříd

12

13 Do naší redakční rady patří i písaři Martina IVANOVA, mistryně světa a vicemistryně ČR v korektuře textu, dvojnásobná mistryně ČR ve wordprocessingu A Radek MŰLLER, druhý vicemistr světa a republiky v korektuře textu.

14

15

16 Martina a Radek v akci

17

18 MARTINA IVANOVA, RADEK MŰLLER A ŠTĚPÁN KRATOCHVÍL - všichni tři v redakční radě časopisu- se loni stali vicemistry české republiky na týmové soutěži žáků středních škol a žáků základních škol v Ostravě. Byli také v Karviné, kde jako tým získali 3. místo.

19 RADEK MŰLLER MARTINA IVANOVA ŠTĚPÁN KRATOCHVÍL ZUZANA ABSOLONOVÁ

20

21 ÚSPĚCHY

22 Letos se chceme účastnit soutěže o „NEJLEPŠÍ ČASOPIS ROKU“, kterou pořádá škola v nedalekém Úsově. Uděláme vše pro to, abychom se umístili co nejlépe.

23 Tereza Faltusová, Michaela Balcárková, Alena Labonková, Martina Mikulková, Kateřina Labonková, Martina Ivanova, Michaela Vaňková, Adéla Protivánková, Denisa Chytilová, Štěpán Kratochvíl, Radek Müller, Karolina Fedor, Vladyslava Fedor, Michal Kobza, Marie Molnárová a pedagogové Mgr. Zuzana Absolonová a Mgr. Václav Novák

24


Stáhnout ppt "Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/54.0041 Všechno v mém životě souvisí AC Education s.r.o. |"

Podobné prezentace


Reklamy Google