Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:5. ročník – Člověk a jeho svět – Přírodověda – Člověk a jeho zdraví autor VM:Mgr.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:5. ročník – Člověk a jeho svět – Přírodověda – Člověk a jeho zdraví autor VM:Mgr."— Transkript prezentace:

1 název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:5. ročník – Člověk a jeho svět – Přírodověda – Člověk a jeho zdraví autor VM:Mgr. Kateřina Kostelecká období vytvoření VM:Duben 2012 anotace:Výukový materiál je určen pro žáky 5.ročníku vzdělávacího oboru Člověk a jeho svět, vyučovacího předmětu Přírodověda, tematického okruhu – Člověk a jeho zdraví. Formou prezentace zpracovává téma Trávicí soustava. VY_32_INOVACE_Př.5.18 – Trávící soustava

2 TRÁVICÍ SOUSTAVA FUNKCE PŘÍJEM POTRAVY MECHANICKÉ A CHEMICKÉ ZPRACOVÁNÍ VSTŘEBÁVÁNÍ ŽIVIN ODSTRAŇOVÁNÍ NESTRÁVENÝCH ZBYTKŮ

3

4 Stavba zubu

5

6 Jazyk Na jazyku rozlišujeme 4 chutě Hořko Slano Kyselo Sladko

7 citace Obrázky byly použity z kartografie Lidské tělo: FRONĚK, Jiří. Lidské tělo: Poznávejme sami sebe. Inka Delévová. Jaroslava Bukáčová, Vlasta Blumentrittová. Praha: Blug, 2004. 110-97- 6. ISBN 80-85635-97-6.


Stáhnout ppt "Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:5. ročník – Člověk a jeho svět – Přírodověda – Člověk a jeho zdraví autor VM:Mgr."

Podobné prezentace


Reklamy Google