Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – hydrosféra autor VM:Ondřej Vojáček.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – hydrosféra autor VM:Ondřej Vojáček."— Transkript prezentace:

1 název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – hydrosféra autor VM:Ondřej Vojáček období vytvoření VM:duben 2012 anotace:Výukový materiál je určen pro žáky 6.ročníku vzdělávacího oboru Člověk a příroda, vyučovacího předmětu Zeměpis, tematického okruhu – sféry Země. Formou prezentace zpracovává téma hydrosféra. VY_52_INOVACE_Z.6.14-hydrosféra-prezentace

2

3  Vodní obal země (voda)

4

5  Jmenuj druhy vod:  Sladká x slaná  Kyselá x zásaditá  Minerální  Užitková x pitná ……

6  Slaná a sladká voda slanásladká V oceánechNa souši Nelze pítPitná Podzemní voda Pára

7  Skupenství vody:  Pevné- led (ledovce)  Kapalné- voda (oceány, jezera, řeky,potoky, podpovrchová voda)  Plynné- pára

8 oceán Podzemní voda


Stáhnout ppt "Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – hydrosféra autor VM:Ondřej Vojáček."

Podobné prezentace


Reklamy Google