Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Karolinka-město ve kterém žiji

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Karolinka-město ve kterém žiji"— Transkript prezentace:

1 Karolinka-město ve kterém žiji
Karolinka- nejlepší město v celém Horním Vsacku!!! Na Karolince se mi líbí vše kromě feťáků a starostky. Starostka bude našťestí vystřídána v nových komunálních volbách, takže doufám že nepřijde někdo horší. Jde tu něco dělat téměř pořád. V létě můžete zajít do skateparku nebo na Balaton a v zimě je v provozu lyžařský vlek.

2 Masarykovo gymnázium Vsetín
Pro gymnázium sem se rozhodl, protože nevím co chci dělat do budoucna, ale chci jít na vysokou školu. Takže gymnázium mi přišlo jako nejrozumnější volba. Chodí tu také moje setřenice, ale ta má podstatně lepší výsledky než já. Zatím se mi tu líbí, tak doufám že tu vydržím až do čtvťáku!!!

3 Vsetín Vsetín bude po další čtyři roky můj druhý domov. Už teď tu trávím víc času než doma. Na Vsetíně se mi líbí hokej, je jenom škoda, že nehrají extraligu. To bych chodil na každý zápas!!!

4 Zlínský Kraj O Zlíském kraji můžu říct, že má krásnou přírodu a hlavně hory. V porovnání s ostatními kraji se říká, že je zaostalý. Nechtěl bych bydlet v jiném kraji.

5 Morava je jedna ze tří historických zemí v ČR.
Jsem pyšný na to, že jsem z Moravy, protože jsme celkově oblíbenější než Čecháčci. A když vládli moravané, tak jsme byli nejmocnější, takže bacha na nás...

6 ČR Česko... Největší konzument piva na celém světě a nejlepší hokejový národ, co víc si přát??? Na Česku miluju holky, pivo, hokej, fotbal... Cokoliv vás napadne.

7 EU Politika mi nikdy moc nešla, takže nevím co mám napsat o EU.
EU nám poskytuje peníze z fondů a my s nimi neumíme nakládat.

8 Země Země neboli modrá planeta je jediná planeta na které se dá žít ( zatím ), takže jsem rád, že tu můžu žít.

9 P.S. Tuhle prezentaci neberte přilíš vážně :D


Stáhnout ppt "Karolinka-město ve kterém žiji"

Podobné prezentace


Reklamy Google