Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

JC Best for Horses Dovednostní týdny. O co tu jde? Zvyšování dovedností Vašich koní (vyšší šance na vítězství v soutěžích, kvalitnější potomstvo) Tím.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "JC Best for Horses Dovednostní týdny. O co tu jde? Zvyšování dovedností Vašich koní (vyšší šance na vítězství v soutěžích, kvalitnější potomstvo) Tím."— Transkript prezentace:

1 JC Best for Horses Dovednostní týdny

2 O co tu jde? Zvyšování dovedností Vašich koní (vyšší šance na vítězství v soutěžích, kvalitnější potomstvo) Tím se zlepšuje i kvalita JC – ve prospěch Vašich koní (lekce – cena + dovednosti) A navíc za to Váš kůň získá odměnu v podobě sprchy či rozšíření boxu.

3 Pravidla Každé pondělí se zahájí soutěž. Až do pátku mi můžete posílat jméno koně + jeho AKTUÁLNÍ dovednosti. To že se do soboty zvýší je mi jedno! V sobotu soutěž vyhodnotím na základě zpráv, které mi přišly a výsledky rozešlu přes zprávu JC. Vítězný kůň získá odměnu v podobě sprchy či rozšíření boxu. V neděli je odpočinkový den a v pondělí začíná soutěž znovu. Prosím aby jste se také zůčastnili. Při prvním pokusu o tuto akci byl pouze 1 soutěžící! Děkuji

4 Odměny Pro vítěze je sprcha nebo rozšíření boxu. V případě že kůň má obojí, majitel získá osivo tuřínu nebo hnůj. Má na výběr. Dovednosti mi pošlete přesně, já si je zaokrouhlím. V případě shodnosti rozhodují setiny.

5 Dvě proč okolo této akce. Proč jí pořádám?  Viděla jsem „kvalitu“ koní na Howrse. Buď doslova Šampioni překypující dovednostmi, nebo chcípáčci kteří nemají trénink ani dovednosti. Tímto chci alespoň trochu přispět ke zlepšení. Proč se zúčastnit? Cíleně zvýšíte dovednosti vašich koní Můžete získat odměnu Přispějete ke zkvalitnění služeb našeho centra A navíc se budete pečlivě starat o Vaše koníky, kterým se to bude určitě líbit

6 Děkuji za pozornost Na tyto pravidla i soutěž se vztahují autorská práva. Nekopírujte. Tímto bych chtěla poděkovat všem co si ji přečetli a také sponzorům (jako že žádní nebyli). Vaše Janička, ředitelka JC Best for Horses.


Stáhnout ppt "JC Best for Horses Dovednostní týdny. O co tu jde? Zvyšování dovedností Vašich koní (vyšší šance na vítězství v soutěžích, kvalitnější potomstvo) Tím."

Podobné prezentace


Reklamy Google