Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Witam na prezentace Layoness. Chci vám ukázat jakým způsobem můžete dostavat peníze spět z vaších nákupů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Witam na prezentace Layoness. Chci vám ukázat jakým způsobem můžete dostavat peníze spět z vaších nákupů."— Transkript prezentace:

1

2 Witam na prezentace Layoness. Chci vám ukázat jakým způsobem můžete dostavat peníze spět z vaších nákupů.

3 Jak to se začalo Akciová společnost Lyoness holding evrope byla založena v roce 2003 ve Švýcarským městě Buchs panem Hubertem Frajdlem.

4 Během osmiu let rozrostla se do dvacátí jedna zem v Evropě. V současnosti lyoness má přes milion osm set klientův, kteří využívají své východy u vice než sto padesátí tisíci obchodníku. Na této mapě so jemné vyšrafované země ve kterých je lyoness přesně před vstupem

5 Od záři toho roku přistoupili taky Spojené Státy. Hlavny cel Lyoness je uvést na všechny trhy kartu vychod která budě fungovat u všech obchodníku a ve všech zemi.

6 V každé s této zemi má lyoness svou cezenou společnost. U nás je to Čech Prag s.r.o. ze sídlem v Praze na evropské ulici.

7 Zde vidíte vybrané společnosti které so obchodními partnerami Lyoness. A které nám vracejí část peněz za naše nákupy. Kolik ? Každý obchodník dává jinou provize. Je to od 1 do 26 procent našich vydají. Zajímavé ? Otázka Jaky obchod, vám vrátí jakékoliv peníze ? Odpovídám. Jen taký, který ne je partnerem lyoness

8 Aj online obchody, u kterých většina lidi má rad nakupovat.

9 Vše obchody a služby můžete najíst na webu Lyoness www.lyoness.cz Tam taky najdete informace o provizi jakou poskytuje obchodník a další zvědavé informace. Tak že my od obchodníka dostáváme provize a co s toho má obchodník ?

10 Jak to funguje? My děláme nákupy u obchodních partnerův Lyoness. Obchodnici provize za naše nákupy odesílají do Lyoness. Lyoness s této provizi zabere pro sebe 1 procent. Zbytek vyplatí nám.

11 Každá domácnost v roku utratí xxx Kč Do této doby ne dostavalisté ani koruny S Lyoness co rok dostáváte částku peněz utracených během roku My to bereme jako dárek na vánoce. A co musel isme udělat ? úplně nic jen nakupovat jako to děláme dnes


Stáhnout ppt "Witam na prezentace Layoness. Chci vám ukázat jakým způsobem můžete dostavat peníze spět z vaších nákupů."

Podobné prezentace


Reklamy Google