Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Podpořte i Vy kralupskou turistiku

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Podpořte i Vy kralupskou turistiku"— Transkript prezentace:

1 Podpořte i Vy kralupskou turistiku
Lyoness – turistika Kralupy

2 Získání financí pro naší činnost
Zapojte se i Vy do nákupního systému Lyoness, který nám umožňuje získávání finančních prostředků pro naší činnost (akce, základna, ….). Systém Lyoness pomocí zpětných náhrad při nákupech u nasmlouvaných partnerů přinese zpět finance Vám i nám. Jak to funguje : Registraci Vám zabezpečí a zaplatí kralupská turistika. Vy nakoupíte - na Vaše Lyoness konto (těm kteří jsou zaregistrováni) se načte 1 či 2 % ceny nákupu – (ti co nechtějí být registrováni to můžou řešit přes turistiku) a do kralupské turistiky plyne 2 x 0,5 % (jako dvěma pozicím nad Vámi). Je zřejmé, že pokud se tím nechcete více zabývat, tak z toho nemůžete zbohatnout, ale právě z finančních „drobečků“ lze při zapojení členské základny získat poměrně slušné finanční prostředky.

3 Jak na to – způsob získání peněz zpět
Pomocí karty Lyoness Pomocí poukázek do obchodů

4 Lyoness v Kralupech n.Vlt.
K datu jsou v Kralupech n.Vlt a okolí: Květiny Bianca - ulice Generála Klapálka - jde o obchod, kde dělá Romana. Při platbě dáte kartu Lyoness a vše se načte přes systém. Stav invest (střešní systémy a okna) - potvrzení o platbě a kopie faktury. Plyntop – Přemyslova 383 (Bašta) - při platbě dáte kartu Lyoness a vše se načte přes systém Rebys – koupelnové a kuchyňské studio - Přemyslova při platbě dáte kartu Lyoness a vše se načte přes systém.

5 Lyoness v Kralupech n.Vlt.
KOSMETIKA DANA GOLLOVÁ - Hennigsdorfská 1037 Při platbě dáte kartu Lyoness a vše se načte přes systém. EUFINANCE, s.r.o. – realitní kancelář – Tylova 735 Při platbě dáte kartu Lyoness a vše se načte přes systém TAXI - Pavel Struneček Nelahozeves Barsini - Dobrovského ulice na okraji Lobče - při platbě dáte kartu Lyoness a vše se načte přes systém

6 Významní partneři Lyoness
platba poukázkami Mc Donald´s platba poukázkami Platba načtení pomocí Lyoness karty platba poukázkami

7 www.lyoness.cz Další partneři Lyoness
Kompletní seznam partnerů, včetně regionálních a místních + mnoho informací, které by Vás mohli zajímat najdete na Všestranný online obchod pro splnění téměř všech přání Online obchod pro Vaše zvířecí miláčky

8 A co teď ? Snad se podařilo objasnit záměr vedení kralupské
turistiky, jak získat finanční prostředky. Zapojením všech se může podařit posunout kralupskou turistiku o trochu dál a jen nečekat, kdo nám co dá.

9 pro „Tvé“ řešení či případné dotazy.
Na závěr Výbor KČT Kralupy se domnívá, že zapojit se svojí malou částí může skutečně každý, ať již přímo, či přes turistiku jestliže nebude přímo v Lyoness. Finance se opravdu těžko shánějí – ať již podpora od města, přes sponzory, přes KČT či ATOM, nebo prostřednictvím grantů. Takto si alespoň trochu můžeme pomoci sami. Bylo dohodnuto, že je vhodné zapojit kompletní členskou základnu. Kdo se nebude chtít podílet – nemusí, ale opravdu by to bylo vhodné a korektní vůči všem, kteří se pokouší finanční prostředky sehnat. Kontaktuj tedy Zdeňka Vejrostu ( či ) pro „Tvé“ řešení či případné dotazy.


Stáhnout ppt "Podpořte i Vy kralupskou turistiku"

Podobné prezentace


Reklamy Google