Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pracovní instrukce Stručný výtah z norem, určují základní povinnosti pracovníků. Vyvěšeny na pracovišti. Specifikují povinnosti obsluhy zařízení, které.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pracovní instrukce Stručný výtah z norem, určují základní povinnosti pracovníků. Vyvěšeny na pracovišti. Specifikují povinnosti obsluhy zařízení, které."— Transkript prezentace:

1 Pracovní instrukce Stručný výtah z norem, určují základní povinnosti pracovníků. Vyvěšeny na pracovišti. Specifikují povinnosti obsluhy zařízení, které jsou popsány v dokumentaci technické přípravy výroby. Zpravidla obsahují: Všeobecné údaje – údaje o pracovišti a platnosti (autor, uživatel, datum vydání...) Popis pracoviště a směrnice pro udržení pořádku – vymezení pracoviště, pracovních ploch, komunikací, směr výrobního toku, průchody, rozmístění nástrojů, pomůcek a přípravků, četnost úklidových prací.

2 Popis technologických náležitostí operací – stručný výtah z norem, technologické parametry, normy kvality, návod k odstranění běžných poruch. Předpis pro dozor a pomocné služby a pro zásobování materiálem a nástroji. Bezpečnostní předpisy Seznam nástrojů a pomůcek přidělených obsluze. Pracovní návod. Kusovník Soupis jednotlivých položek materiálu vstupujících do výrobku. Veškeré části výrobku jsou definovány jako materiál. Každá položka je jednoznačně identifikována výchozím materiálem.

3


Stáhnout ppt "Pracovní instrukce Stručný výtah z norem, určují základní povinnosti pracovníků. Vyvěšeny na pracovišti. Specifikují povinnosti obsluhy zařízení, které."

Podobné prezentace


Reklamy Google