Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vy_32_INOVACE_Čj.1.08-Čtení písmen, slov a vět-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vy_32_INOVACE_Čj.1.08-Čtení písmen, slov a vět-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk."— Transkript prezentace:

1 Vy_32_INOVACE_Čj.1.08-Čtení písmen, slov a vět-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková komunikace - Český jazyk a literatura - Čtení písmen, slov a vět autor VM: Ilona Baloghová období vytvoření VM: únor 2012 anotace: Prezentace pro žáky 1. ročníku ZŠ. Materiál je určen k procvičení znalosti osvojených písmen. Po přečtení tiskacích tvarů spojí žáci malá písmena s velkými, připíší psací tvary. Následně přiřazují k obrázkům písmena, kterými začínají. Na závěr čtou slova a věty.

2  Přečtěte písmena  Spojte čarou malé a velké písmeno  Připište psací tvary

3 H hŽ žF f

4 Hananohahory váhy husa hurá hokejhotel hádej HynekHelena jahodanehodaholubi

5 ž ena ž ivotly ž e r ůž em ůž e ž elva le ž et kalu ž uká ž u je ž ek ž alud ž elezo Ž aneta ž enatý

6 kafe filety fíkus fotbalhafan FerdaAfrika ž irafa Frantafontána fialatelefonfujara

7 Hurá! Jedeme na hory! Táta je mu ž, máma je ž ena. Franta bere telefon. Tomáš hraje hokej. Helena fotí ž irafu.

8 Citace: Obrázky staženy dne 7.2. 2012 z Office.microsoft.com


Stáhnout ppt "Vy_32_INOVACE_Čj.1.08-Čtení písmen, slov a vět-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk."

Podobné prezentace


Reklamy Google