Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková komunikace - Český jazyk a literatura - Čtení.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková komunikace - Český jazyk a literatura - Čtení."— Transkript prezentace:

1 název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková komunikace - Český jazyk a literatura - Čtení písmen, slabik a slov - prezentace autor VM: Ilona Baloghová období vytvoření VM: listopad 2011 anotace: Prezentace pro žáky 1. ročníku ZŠ. Materiál je určen k procvičení znalosti nově osvojených písmen. Po přečtení tiskacích tvarů spojí žáci malá písmena s velkými, připíší psací tvary. Následně přiřazují k obrázkům písmena, kterými začínají. Dále žáci čtou slabiky, slova a věty. Na závěr složí ze slabik v sluníčcích jména dětí.

2  Přečtěte písmena  Spojte čarou velké a malé písmeno  Připište psací tvary

3 sjp

4  sa mísa sama vosa  se sele seno vesele  sí síto visí síla  so sova maso laso  su vosu mísu pusu

5  já jáma jásá  je moje jelito vyleje  jí jíme létají mojí  ju Jula

6  pa pase lípa lupa  pe sype lépe Pepa  pi pí topí lepí pila  po pole potopa Pepo  pu pusa lupu lípu

7 U stolu je máma. U stolu je i táta a Jája. Táta jí salám. Máma maluje. Jája maluje lesy a motýly.

8 Mí la Pe la E Ju O va pa la

9


Stáhnout ppt "Název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková komunikace - Český jazyk a literatura - Čtení."

Podobné prezentace


Reklamy Google