Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vy_32_INOVACE_Čj.1.04-Čtení písmen a slov-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vy_32_INOVACE_Čj.1.04-Čtení písmen a slov-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková."— Transkript prezentace:

1 Vy_32_INOVACE_Čj.1.04-Čtení písmen a slov-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková komunikace - Český jazyk a literatura - Čtení písmen a slov autor VM: Ilona Baloghová období vytvoření VM: leden 2012 anotace: Prezentace pro žáky 1. ročníku ZŠ. Materiál je určen k procvičení znalosti osvojených písmen. Po přečtení tiskacích tvarů spojí žáci malá písmena s velkými, připíší psací tvary. Následně přiřazují k obrázkům písmena, kterými začínají a čtou slova. Na závěr ze slabik schovaných ve sněhulácích složí celá slova.

2 NŠdNŠd šD n  Přečtěte písmena  Spojte čarou velké a malé písmeno  Připište psací tvary

3 N nŠ šD d

4 vana seno lano noviny Alena línýnula nese nemánosy NánaLénajiná Jana panenajínosí

5 šála Váša naševaše šatyMíša šašekšije šakal Máša vyšila myšák šumí vyšívá šotek šátekšila Šumava

6 doma dudy jede Dana dáme padá sady dáma doly domy dům déle dole ledenpadal donesu jeden dopadá dodává dovede

7 še na pí pa dá do pa dá do mi none my je

8 Citace: Obrázky staženy dne 3.1. 2012 z Office.microsoft.com


Stáhnout ppt "Vy_32_INOVACE_Čj.1.04-Čtení písmen a slov-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková."

Podobné prezentace


Reklamy Google