Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1 Stavona, spol. s r.o. Sem přidejte logo společnosti Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1 Stavona, spol. s r.o. Sem přidejte logo společnosti Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek."— Transkript prezentace:

1 1 Stavona, spol. s r.o. Sem přidejte logo společnosti Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor s logem své společnosti. Klepněte na tlačítko OK. Velikost loga změníte následujícím způsobem: Klepněte tlačítkem myši uvnitř loga. Na obvodu loga se objeví čtverečky nazývané úchyty. Pomocí těchto úchytů lze změnit velikost objektu. Pokud před použitím úchytů podržíte stisknutou klávesu SHIFT, budou zachovány poměry objektu.

2 2 Letecký snímek výrobně administrativního komplexu v Českých Libchavách

3 3 Komplex spol. Stavona

4 4

5 5 Stavona, spol. s r.o. České Libchavy 177 561 14 České Libchavy zelená linka: 800 173 983 tel.: 465 582 125, fax: 465 352 379 e-mail: info@stavona.cz GSM: 737 231 111 www.stavona.cz


Stáhnout ppt "1 Stavona, spol. s r.o. Sem přidejte logo společnosti Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek."

Podobné prezentace


Reklamy Google