Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Simple Plan. Info: Členové skupiny jsou Pierre, který je zpěvák, Sebastien hraje na kytarru a také je doprovodným zpěvákem, David baskytarysta a doprovodný.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Simple Plan. Info: Členové skupiny jsou Pierre, který je zpěvák, Sebastien hraje na kytarru a také je doprovodným zpěvákem, David baskytarysta a doprovodný."— Transkript prezentace:

1 Simple Plan

2 Info: Členové skupiny jsou Pierre, který je zpěvák, Sebastien hraje na kytarru a také je doprovodným zpěvákem, David baskytarysta a doprovodný zpěvák, Jeff hraje na kytaru a Chuck je bubeník.

3 Fotky

4 Jména a informace... Jméno: Charles Andre Comeau  David Phillipe Desrosiers  Sebastien Lefevbre  Jean-Francois Stinco  Pierre Bouvier Pierre Bouvier

5 Video- Pisničky I'd Do Anything Welcome to my life Crazy Your Love Is A Lie

6

7 Info: Sestava - Pierre, Chuck, Jeff, David a Sebastien byla kompletní ale chybělo jim jméno. Už na střední měli plán, že nechtejí skončit jako šedé myši někde v kanceláři nebo dělat něco co je nebaví. Naopak - toužili se skupinou jezdit po světě, koncertovat, získávat nové přátele. Byl to jednoduchý plán. A když se do puntíku splnil nebylo co řešit - pojmenovali se Simple Plan.

8 Videa


Stáhnout ppt "Simple Plan. Info: Členové skupiny jsou Pierre, který je zpěvák, Sebastien hraje na kytarru a také je doprovodným zpěvákem, David baskytarysta a doprovodný."

Podobné prezentace


Reklamy Google