Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

obsah O kapeleAlba a ukázkyFotogalerie o kapele obsahdalší Vypsaná fixa je pardubická hudební skupina mající základ své hudby v punku, ale obohaceném.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "obsah O kapeleAlba a ukázkyFotogalerie o kapele obsahdalší Vypsaná fixa je pardubická hudební skupina mající základ své hudby v punku, ale obohaceném."— Transkript prezentace:

1

2 obsah O kapeleAlba a ukázkyFotogalerie

3 o kapele obsahdalší Vypsaná fixa je pardubická hudební skupina mající základ své hudby v punku, ale obohaceném o prvky jiných žánrů; sama kapela se někdy označuje za punk-popovou. Vznikla v roce 1994 a hraje v sestavě: Michal Mareda (Márdi) – zpěv, kytara Milan Kukulský (Mejla) – kytara Daniel Oravec (Mejn) – baskytara Petr Martínek (Pítrs) – bicí Výrazným prvkem skupiny jsou její básnické, které píše frontman Márdi. Během roku 2007 spolupracovali na natáčení českého filmu Václav, který orámovala hudba z jejich tvorby. Zpěvák skupiny se ve filmu objevil i v epizodní roli.

4 Z NIETZCHEHO NIC alba a ukázky zpětobsahdalší FENOMÉN BESTIÁLNĚ ŠŤASTNÍBRUTÁLNÍ VŠECHNO KRÁSA NESMÍRNÁV FABRICPŘED NÁMA JEDEME MY NOVÁ JARNÍ KOLEKCE LUNAPARK NO BURP!

5 fotogalerie zpětobsah


Stáhnout ppt "obsah O kapeleAlba a ukázkyFotogalerie o kapele obsahdalší Vypsaná fixa je pardubická hudební skupina mající základ své hudby v punku, ale obohaceném."

Podobné prezentace


Reklamy Google