Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný."— Transkript prezentace:

1 Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný baráček.

2 To je celá naše rodina Taťka Dája Mamka Dasťa Tom

3 Taťka Můj taťka se jmenuje Vladimír Malý.Bydlíme ve Štěpkově 8. Jistě jak víte taťka vlastní autodopravu. Je s ním velká legrace. Rád spí a hraje si s Dastikem . Nerad utírá nádobí. Jsem moc ráda že, ho mám! Tady je taťka v Tatře.

4 Mamka Mamka se jmenuje Dana Malá. Za svobodna Klimešová. Je s ní legrace jako s taťkem. Ráda luští křížovky a posedí s přáteli. Nebaví jí to že, frfňáme nad jídlem a ráda si s ní povídám. Je to super máma!! Tady na té fotce mamka slavila narozeniny a vedle ní je má babička.

5 Brácha David Dája je můj brácha který mě pořád s mým druhým bráchou otravují. Jinak se učí dobře. Rád hraje fotbal, chodí na tréninky a jezdí na kole. Mazlí se s Dastikem a také se pořád nakrucuje u zrcadla.Nerad umývá nádobí.Na té spodní fotce jsme s bráchou trochu blbli.

6 Brácha Tomáš Někdy s ním je to k nevydržení ale jinak je v pohodě.Rád hraje fotbal pracuje na počítači a jezdí na kole. Jeho velkou zálibou je chytání ryb! Nerad utírá nádobí a uklízí.

7 Já si myslím že jsem taková potřeštěná a pořád se něčemu směju. Ráda si povídám s kámoškama, mazlím se s Dastěm a hraju fotbal. Nebaví mě učení. Na té fotce nahoře jsme byli v Třešti na výstavě betlémů a na spodní jsem s Dastěm.

8 Dastík Dasťa je rotvajler. V květnu mu budou 3 roky. Je to můj mazel! Rad si hraje s míčkem a nechává se od nás mazlit.

9 A to jsme my když jsme byli menší!!


Stáhnout ppt "Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný."

Podobné prezentace


Reklamy Google