Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

P RIMA 2007/2008 Nikola Valentová Mé záliby jsou: Fotbal, který hraji již 6 let. V létě jezdím na kole, nebo kolečkových bruslích. V zimě zas jezdím.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "P RIMA 2007/2008 Nikola Valentová Mé záliby jsou: Fotbal, který hraji již 6 let. V létě jezdím na kole, nebo kolečkových bruslích. V zimě zas jezdím."— Transkript prezentace:

1

2 P RIMA 2007/2008 Nikola Valentová

3 Mé záliby jsou: Fotbal, který hraji již 6 let. V létě jezdím na kole, nebo kolečkových bruslích. V zimě zas jezdím na snowboardu, nebo na bruslích

4 Barva: černá, červená, zelená, bílá Kapela: Sum 41, Green Day, Linkin Park, The Used, MCR Film: Snowborďáci, Harry Poter Seriál: Simpsonovi,Ženatý se závazky Písnička: Walking Disaster, Shadow of the day, Do you know Kámoši: Wendy H., Kája J., Zuzka V. a všichni kluci z naší třídy Učitelé: Mgr. Haasová Alena, Mgr. Kvášovský Jakub, Předměty: IVT, Matematika, Zeměpis, Biologie, Tv Knížka: Správná Pětka Zpěvák: Enrique Inglesias Zpěvačka: Avril Lavigne Fotbalový tým: Liverpool FC, Slovan Liberec Učebna: č.8, č.5 Fotbalista: Steven Gerrard, Tomáš Rosický

5 Mám jednoho bráchu, Jmenuje se Jakub. ( Jako pan učitel).

6 Chodím do primy na gymnázium a SOŠ v Hostinném.

7 Ve třídě je nás asi 23. Do naší třídy chodí převážně holky, kluků je pouze 7. Naše třída je učebna č. 5. Naše třída je výjimečná tím, že je nejhlučnější.

8


Stáhnout ppt "P RIMA 2007/2008 Nikola Valentová Mé záliby jsou: Fotbal, který hraji již 6 let. V létě jezdím na kole, nebo kolečkových bruslích. V zimě zas jezdím."

Podobné prezentace


Reklamy Google