Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jmenuji se Standa Hubený A zatím bydlím v Malontech.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jmenuji se Standa Hubený A zatím bydlím v Malontech."— Transkript prezentace:

1 Jmenuji se Standa Hubený A zatím bydlím v Malontech

2 Je mi 14 let a narozky mam 30.06…

3 Momentálně chodím do deváté třídy ZŠ v Malontech … Momentálně chodím do deváté třídy ZŠ v Malontech … Pak se chystám na střední školu v Budějovicích … zaměření počítače.. Pak se chystám na střední školu v Budějovicích … zaměření počítače.. Dále si najít práci… Dále si najít práci… A žít šťastně až do smrti… A žít šťastně až do smrti… Škola??..

4 Záliby.. Převážně jsou to počítače.. Převážně jsou to počítače.. Někdy si taky rád zaplavu.. Někdy si taky rád zaplavu.. Nebo si zajezdím na kole.. Pokud je teda pojízdný.. Nebo si zajezdím na kole.. Pokud je teda pojízdný.. A určitě holky... A určitě holky...

5 Moje sny.. Dostat se na střední školu.. Dostat se na střední školu.. Úspěšně ji absolvovat.. Úspěšně ji absolvovat.. Najít si zaměstnání.. Najít si zaměstnání.. Udělat si řidičák.. Na auto.. Udělat si řidičák.. Na auto.. Pak si nějaké pořídit.. Třeba BMW nebo Peugot 206 Pak si nějaké pořídit.. Třeba BMW nebo Peugot 206 Vydělat si peníze.. Vydělat si peníze.. A válet se do konce života.. A válet se do konce života..

6 Co vlastním.. Počítač.. Počítač.. Mobilní telefon.. Mobilní telefon.. Kolo.. Kolo.. Postel.. Postel.. Holku.. Holku..

7 Oblíbené filmy.. Animované - Typu Hledá se Nemo, Shrek, Příběh žraloka … Animované - Typu Hledá se Nemo, Shrek, Příběh žraloka … Komedie - Scary Movie, Božský Bruce, Slunce seno … Komedie - Scary Movie, Božský Bruce, Slunce seno … Akční - Paycheck, Resident Evil, Matrix … Akční - Paycheck, Resident Evil, Matrix … Horory a Maso - Jepers Crepers, Úsvit Mrtvých, Pila … Horory a Maso - Jepers Crepers, Úsvit Mrtvých, Pila … Seriály - Přátelé, Simpsnovy … Seriály - Přátelé, Simpsnovy …

8 Muzika.. Techno, Rock, Punk Rock, Metal, Nu-metal, Trance Techno, Rock, Punk Rock, Metal, Nu-metal, Trance Moje nejoblíbenější skupina je Scooter a Linkin Park.. Moje nejoblíbenější skupina je Scooter a Linkin Park.. Jinak snesu všechno kromě Country a Dechovek.. Jinak snesu všechno kromě Country a Dechovek..

9 Jídlo.. Nejvíc - Smažák, Špagety, Řízek a Steak.. Nesnáším játra a špenát..

10 Závěr??... Ve skutečnosti je to vše jinak..


Stáhnout ppt "Jmenuji se Standa Hubený A zatím bydlím v Malontech."

Podobné prezentace


Reklamy Google