Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

O.s. PREVENT působí v Jihočeském kraji od roku 1999 na poli protidrogové prevence a vzdělávání. Zastřešuje několik zařízení a projektů. Mezi jinými i Kontaktní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "O.s. PREVENT působí v Jihočeském kraji od roku 1999 na poli protidrogové prevence a vzdělávání. Zastřešuje několik zařízení a projektů. Mezi jinými i Kontaktní."— Transkript prezentace:

1 O.s. PREVENT působí v Jihočeském kraji od roku 1999 na poli protidrogové prevence a vzdělávání. Zastřešuje několik zařízení a projektů. Mezi jinými i Kontaktní centrum Prevent (KCP). POSLÁNÍM o.s. PREVENT je předcházet vzniku a rozvoji negativních důsledků zneužívání návykových látek. Pomáhat lidem v tíživých životních situacích. CÍLE Provoz sítě zařízení a programů zaměřených na prevenci, poskytování informací, včasnou profesionální pomoc a léčbu drogových závislostí. Organizace kurzů a seminářů v oblasti osobnostního rozvoje a vzdělávání v oblasti drogové problematiky.

2 POSLÁNÍ Posláním Kontaktního centra Prevent Prachatice je zkvalitnit život uživatelů drog a široké veřejnosti na Prachaticku prostřednictvím kontaktních a poradenských služeb snižujících zdravotní, finanční a společenská rizika plynoucí z užívání drog. CILOVÁ SKUPINA uživatelé drog (UD) osoby ohrožené vznikem jiného typu závislosti (gambling atp.) sociální okolí UD (rodiče, prarodiče, příbuzní, známí uživatelů drog) osoby se zájmem informovat se o drogách a drogové problematice CÍLE Pozitivní změna rizikového chování samotných uživatelů drog navázaných na službu. Změna chování a postojů sociálního okolí uživatelů drog a široké veřejnosti k drogové problematice, která se jich přímo nebo nepřímo týká. Naše služby se zaměřují na ochranu zdraví Naše služby se zaměřují na ochranu zdraví nás všech před negativními dopady, se kterými je spojeno užívání drog!

3 Kontaktní místnost Konzultační / terap. místnost Výměnný program Primátorská 76 (u Penny Marketu) 383 01 Prachatice Tel: 388 310 147 E-mail: kacko.prachatice@os- prevent.cz Skype: prevent.kackost Web: www.os-prevent.cz Testovací a zdravotnický prostor


Stáhnout ppt "O.s. PREVENT působí v Jihočeském kraji od roku 1999 na poli protidrogové prevence a vzdělávání. Zastřešuje několik zařízení a projektů. Mezi jinými i Kontaktní."

Podobné prezentace


Reklamy Google