Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SkupinaHistorického Šermu Šermu. Skupina historického šermu KORNELIUS byla založena na konci roku 1989 několika nadšenci oddílu sportovního šermu. Skupina.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SkupinaHistorického Šermu Šermu. Skupina historického šermu KORNELIUS byla založena na konci roku 1989 několika nadšenci oddílu sportovního šermu. Skupina."— Transkript prezentace:

1 SkupinaHistorického Šermu Šermu

2 Skupina historického šermu KORNELIUS byla založena na konci roku 1989 několika nadšenci oddílu sportovního šermu. Skupina historického šermu KORNELIUS byla založena na konci roku 1989 několika nadšenci oddílu sportovního šermu. Od počátku své historie se věnuje šermu z přelomu 16. a 17. století. Soubor funguje jako autorské šermířské divadlo. Zásadně vlastní scénáře se v uceleném příběhu opírají o odpovídající šermířskou techniku, herecké i kaskadérské výkony, stejně tak jako o použití věrných kopií zbraní a barvité dobové kostýmy. Od počátku své historie se věnuje šermu z přelomu 16. a 17. století. Soubor funguje jako autorské šermířské divadlo. Zásadně vlastní scénáře se v uceleném příběhu opírají o odpovídající šermířskou techniku, herecké i kaskadérské výkony, stejně tak jako o použití věrných kopií zbraní a barvité dobové kostýmy. Hlavní činností souboru jsou vystoupení na historických objektech u nás i v zahraničí. Přijímáme též vedlejší a komparsní role ve filmu a divadle, zajištujeme výuku scénického šermu pro herce. Hlavní činností souboru jsou vystoupení na historických objektech u nás i v zahraničí. Přijímáme též vedlejší a komparsní role ve filmu a divadle, zajištujeme výuku scénického šermu pro herce.

3 NABÍZÍ Program pro Vaše společenské slavnostní a jiné akce - D ě jov ě ucelený po ř ad z období 1610-1650 - Šerm lehkými zbran ě mi (kordy, dýky, hole) - Oh ň ovou show - Variabilita délky programu od 10 do 60 minut

4 REFERENCE K našim spokojeným zákazník ů m pat ř í mimo jiné: - agetura AVE – kontakt Pardubice - Dobová restaurace D ě tenice, Hroch ů v Týnec - Po ř adatelé Majálesu Pardubice - M ě sto P ř elouč, Dubé, aj. - zámek Opočno - hrad Svojanov, Helfenburg, Klenová, St ř ekov, Dívčí kámen, Brumov, Kest ř anské tvrze, Malenovice, - Magistrát m ě sta Pardubic - A další…

5 Fotogalerie

6 Č lenové skupiny

7

8 FOTOGALERIE

9 Kontaktní osoba Kate ř ina Mairychová Tel. 774 329 969 S Ond ř ej Machán ě Tel. 724 080 014


Stáhnout ppt "SkupinaHistorického Šermu Šermu. Skupina historického šermu KORNELIUS byla založena na konci roku 1989 několika nadšenci oddílu sportovního šermu. Skupina."

Podobné prezentace


Reklamy Google