Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dobrý den, Dovolujeme si Vám nabídnout vzdělávací program k výstavě „Zámek a obec Police na dobových fotografiích“. Program je určen pro žáky I.stupně.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dobrý den, Dovolujeme si Vám nabídnout vzdělávací program k výstavě „Zámek a obec Police na dobových fotografiích“. Program je určen pro žáky I.stupně."— Transkript prezentace:

1

2 Dobrý den, Dovolujeme si Vám nabídnout vzdělávací program k výstavě „Zámek a obec Police na dobových fotografiích“. Program je určen pro žáky I.stupně ZŠ (1.až 3.třídu) Hlavním smyslem programu je představit nejmladším žákům přístupnou formou památky a dominanty jejich obce a regionu a podpořit zájem o historii a kulturní bohatství.

3 Pomocí úkolů a her se dozvědí nové informace a na malou chvíli se stanou též obyvateli zámku. Na závěr programu žáci obdrží diplom ze „zámkohraní“. Koncepčně je program určen pro I.stupeň a navazuje na RVP. Délka programu je cca 85 minut, dle potřeby a na základě dohody s pedagogem lze délku upravit. Vstupné, kontakt, objednávky, počet žáků (20) Těšíme se na Vaši návštěvu.

4 Program prostupuje vzdělávacími oblastmi:  Člověk a jeho svět – 1) Místo, kde žijeme 2) Lidé a čas  Umění a kultura – Vv, Hv  Člověk a svět práce – 1) Práce s drobným  materiálem 2) Konstrukční činnosti  Jazyk a jazyková komunikace


Stáhnout ppt "Dobrý den, Dovolujeme si Vám nabídnout vzdělávací program k výstavě „Zámek a obec Police na dobových fotografiích“. Program je určen pro žáky I.stupně."

Podobné prezentace


Reklamy Google