Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním."— Transkript prezentace:

1 Projektový den- kompozer

2 Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním tématem projektu. Téma našeho projektu byly webové stránky.

3 Návrh stránky Dostali instrukce, jak máme tvořit webové stránky v Kompozeru. Pro nás už to nebyla žádná novinka, protože jsme minulý měsíc v hodině informatiky se s programem Kompozeru už učili.

4 Úprava stránky Tak jsme naše webové stránky začaly šperkovat. Moc nás bavilo vkládat odkazy na další webovou stránku.

5 Překlad Začaly jsme naší webovou stránku překládat do německého jazyka. Nebyla to žádná sranda, tak nám pomohl náš milý strýček GOOGLE.

6 Závěr Webové stránky jsme úspěšně dokončily a byly jsme moc rádi, že už je konec. Ono to totiž pro nás všechny, myslím, bylo velice náročné sedět celý den za počítačem.

7 Ukázka našich webových stránek

8

9 Děkujeme, že jste zhlédli naší záživnou prezentaci a přejeme vám krásný zbytek dne. Prezentaci vytvořily: Alinka Kocová a Terezka Drsová


Stáhnout ppt "Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním."

Podobné prezentace


Reklamy Google