Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Komise pro média a marketing ČHS -partneři ČHS -redaktor -nový web -ostatní činnost.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Komise pro média a marketing ČHS -partneři ČHS -redaktor -nový web -ostatní činnost."— Transkript prezentace:

1 Komise pro média a marketing ČHS -partneři ČHS -redaktor -nový web -ostatní činnost

2 Partneři ČHS Anexe public relations koordinace činnosti před uzavřením partnerství zajištění naplňování smluvních podmínek jednání s dalšími partnery (GP apod.)

3 Hlavní partneři ČHS

4 Partneři ČHS

5 Hlavní mediální partneři ČHS

6 Mediální partneři ČHS

7 Redaktor ČHS cíl: systematické informování o horolezeckém sportu a zajištění plnění vůči partnerům systém práce: plnění úkolů konkrétních definovaných určených KMM spolupráce se závodními komisemi ČHS redaktor : Veronika Jandíková

8 Redaktor ČHS Soutěžní lezení dospělých a skialpinismus disciplínydruh zprávymédiumzveřejněnícenaspecifikace Světový pohár O, B, R, LD, SAČTK, velká média Avízo týden dopředu při očekávaném úspěchu Jen při očekávaném úspěchu naší reprezentace. Informace poskytne odborná komise. O, B, R, LD, S TZ rozšířená TZ na web ČHS ČTK Web ČHS 24 hod. od vyhlášení Do ČTK v den vyhlášení výsledků Jen SP s českou účastí ve finále, v případě R a S do 5. místa. Celkové výsledky SP. Informace si zjistí redaktor. Mistrovství světa, mistrovství Evropy O, B, R, LD, SA Web ČHS ČTK, velká média Web ČHS před akcí Ostatní - avízo týden dopředu při očekávaném úspěchu Informace pro ČTK a velká média poskytne odborná komise. Ostatní informace si zjistí redaktor. O, B, R, LD, S TZ rozšířená TZ ČTK Web ČHS Web ČHS 24 hod. od vyhlášení Do ČTK v den vyhlášení výsledků Informace si zjistí redaktor. Mistrovství ČR O, B, R, S, LD, SA ČTK Web ČHS Reg. média Před akcíInformace si zjistí redaktor. O, B, R, LD, STZČTKV den vyhlášení výsledkůViz OČ s účastí redaktora na závodech. O, B, R, LD, SČReg. média 2 dny, v případě akce o víkendu do konce víkendu O, B, ROČWeb ČHS24 hod Účast redaktora na závodě V případě R účast jen po dohodě s Mediální komisí S, LDOČWeb ČHS24 hodInformace si zjistí redaktor.

9 horosvaz.cz

10 Další činnost KMM ročenka zpravodaj ČHS grafika (registrace loga…) spolupráce s ostatními komisemi ohledně propagace tisková konference …pojďte mezi nás Petr a Božena


Stáhnout ppt "Komise pro média a marketing ČHS -partneři ČHS -redaktor -nový web -ostatní činnost."

Podobné prezentace


Reklamy Google