Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji."— Transkript prezentace:

1 Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji s trenérem Pavlem Kubričanem (kondičním trenérem Šárky Záhrobské). Byl jsem druhý na Mistrovství Evropy v závodě hlídek. Obsadil jsem 8. místo na Mistrovství světa juniorů. Jsem mistr ČR v mladších dorostencích a několikanásobný mistr ČR v žácích. Pro rok jsem se dostal do juniorského týmu a tudíž se budu účastnit Mistrovství světa v Austrálii a Mistrovství Evropy v Makedonii.

2

3

4

5

6

7

8


Stáhnout ppt "Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji."

Podobné prezentace


Reklamy Google