Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Airsoft je sport, zábava a pro někoho styl života. V podstatě je to bezpečná hra na vojáky, pro ty kde se tomu to tématu věnují či je zajímá. Airsoft.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Airsoft je sport, zábava a pro někoho styl života. V podstatě je to bezpečná hra na vojáky, pro ty kde se tomu to tématu věnují či je zajímá. Airsoft."— Transkript prezentace:

1

2 Airsoft je sport, zábava a pro někoho styl života. V podstatě je to bezpečná hra na vojáky, pro ty kde se tomu to tématu věnují či je zajímá. Airsoft také slouží k nácviku kontaktu ve skutečných konfliktech, a proto je využíván armádami různých zemí, mezi které patří i čr.

3 Vznikl v Japonsku Přesný rok není znám (konec 80 let 20 století) První kusy nefunkční makety První funkční makety poháněné manuálně Airsoft se rychle rozrost po celém světě ČR prvenství v nejvíce hráčů na jednom místě (BC) – není uznáno Průlom firma (TM) Tokio Marui ( první AEG)

4 Zbraně kategorii D Vlastník 18+ (bez ZP) Na veřejnosti zbraň zakrytá Na veřejnosti zbraň zajištěná, bez zásobníku a munice bez baterky či plynu) Nutné ochranné pomůcky Při přistižení nezletilého vlastníka policií dojde k zabavení zbraně a následné vyšetřování ( vlastní zkušenost)

5

6 Airsoftová pravidla neexistují ( na domluvě hráčů) Ochranné pomůcky (brýle) Hrát Fair-Play (přiznávání zásahů) Zásah vyřazuje zasaženého ze hry (zásah kamkoliv) Povolená munice plastové, polokované, kovové kuličky Dodržovat pravidla předem dané hry

7 Podle způsobu pohánění kuličky Manuální Plynové Elektrické


Stáhnout ppt "Airsoft je sport, zábava a pro někoho styl života. V podstatě je to bezpečná hra na vojáky, pro ty kde se tomu to tématu věnují či je zajímá. Airsoft."

Podobné prezentace


Reklamy Google