Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zábavná a adrenalinová hra

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zábavná a adrenalinová hra"— Transkript prezentace:

1 Zábavná a adrenalinová hra
Airsoft Zábavná a adrenalinová hra

2 Používají se zbraně : Zbraně Manuální Zbraně Automatické (elektrické)
Zbraně Plynové Střílejí po jedné kuličce Střílejí po jedné nebo více kuličkách najednou Nestřílejí v nízkých teplotách (10°C) Nejlevnější cenová relace Průměrná cenová relace Střední a vyšší cenová relace

3 Jak fungují základní typy airsoftových zbraní :
Manuální Elektrické Plynové Fungují na jednoduchém principu. Při natažení (nabití) zbraně se nabije kulička do hlavně a stlačí se zároveň pružina. Při vystřelení se pružina uvolní díky stisknutí spouště a vymrští kuličku (tento typ zbraní se musí po každém výstřelu nabít-ručně) Fungují díky baterii, jenž je skryta ve zbrani (většinou v pažbě). Uvnitř zbraně je umístěn motorek (mikroprocessor), který reaguje na přepnutí režimu střelby a řídí tak celkovou střelbu. Tyto zbraně se vyznačují efektivním dostřelem, přesností a dalšími kladnými faktory. Svou silou a přesností, atd.. Se podobají zbraním elektrickým ale v tom rozdílu že jsou poháněny plynem (CO2 , GreenGas, atd..) Při nízkých teplotách ,9°C a méně, přestávají být střelbyschopné, protože plyn při nižších teplotách začíná tzv. oxidovat, (mění se jeho konzistence).

4 !!! POZOR !!! Zbraně nejsou hračky a je důležité znát pravidla zacházení.
Nesmíte mířit zbraní na civilisty. Musíte mít vždy silné ochranné brýle. Musíte si dávat pozor kam střílíte. Vždy pokud jste dostříleli, musíte zajistit zbraň a vystřelit několikrát, aby nezůstala v hlavni kulička. Pokud vaše replika zbraně vypadá jako opravdová, musíte mít nějaký kryt či obal. Při čištění zbraně musíte zajistit zbraň a dávat pozor. Neměli byste rozdělávat nebo upravovat svou zbraň. Doporučuji vám občas zbraň pročistit nebo naolejovat kapkou silikonového oleje.

5 Příklady zbraní:

6 V airsoftu se používá plastové střelivo
BB 6 0.15g 0.20g 0.25g 0.30g V airsoftu se dá také střílet ekologickým střelivem, které je šetrné k přírodě a po krátké době se samo rozloží.

7 Výstroj Na Airsoft také potřebujete výstroj: * Blůzu (maskáčovou)
* Vestu (taktickou) * Helmu (taktickou) * Boty (Pevné, terénní) * Kalhoty (maskáčové)

8 Množství airsoftových týmů v Ostravě stoupá

9 Typy airsoftových zbraní
Rotační kulomet Těžký kulomet M-16 Revolver Brokovnice SVD Dragunov Pistole (s tlumičem)

10 Airsoft je hra pro férové lidi, tak proč to nezkusit ?
Pojď a přidej se k nám a hraj airsoft ! (Pokud máš více otázek tak se podívej na web kde je perfektně popsané o co se jedná )

11 Vytvořeno Nikolajem Abdulem Kalašnikovem, ve spolupráci s airsoftovými týmy v moravskoslezském kraji.


Stáhnout ppt "Zábavná a adrenalinová hra"

Podobné prezentace


Reklamy Google