Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

jedinečné zážitky pud sebezáchovy jedinečný relax utužení vztahů spoleh jeden na druhého chovaní v lese schopnosti a vědomosti upevnění vůle herní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "jedinečné zážitky pud sebezáchovy jedinečný relax utužení vztahů spoleh jeden na druhého chovaní v lese schopnosti a vědomosti upevnění vůle herní."— Transkript prezentace:

1

2

3

4

5 jedinečné zážitky pud sebezáchovy jedinečný relax utužení vztahů spoleh jeden na druhého chovaní v lese schopnosti a vědomosti upevnění vůle herní disciplína utužení těla smysl pro fair-play

6 Je velmi těžké vysvětlit člověku, který nikdy nehrál airsoft ani paintball, co to vlastně je a co to opravdu znamená pro hráče a jaký pohled si člověk utvoří po zahrání byť jediné hry. Doufáme, že tato prezentace Vám ukázala reálný a nezkreslený obrázek o tom, co znamená hrát airsoft a jaké má místo v naší společnosti. V médiích a u široké veřejnosti tomu bývá bohužel naopak. Protože mluvit a psát o jídle, které se neochutná, nemá význam..

7


Stáhnout ppt "jedinečné zážitky pud sebezáchovy jedinečný relax utužení vztahů spoleh jeden na druhého chovaní v lese schopnosti a vědomosti upevnění vůle herní."

Podobné prezentace


Reklamy Google