Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu."— Transkript prezentace:

1 Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu

2 Představení studenta Jmenuji se Markéta Králíková. Bydlím v Chebu.
Je mi 15 let. Do 4.ZŠ v Chebu chodím už 9 let. Patřím mezi průměrné až nadprůměrné žáky. Učím se jen, když je to potřeba. I když vím, že je to chyba. Účastnila jsem se soutěže ve florbale, vybíjené aj. Ve svém volném čase se věnuji tanci a sportu.

3 Naše třída V naší třídě je 31 žáků. Z toho 17 dívek a 14 chlapců. V naší třídě je veliký problém a to, zapomínání. Jinak se ve třídě bavíme všichni se všema. Hádky v naší třídě jsou, ale nakonec se stejně nějak domluvíme. Jsme třída, která se dokáže zapojit do různých akcí. Rádi pomůžeme a poradíme.

4 BAJER Jan LEHOCKÝ Lukáš SINKULE Tomáš BERNARDOVÁ Michaela LEITEROVÁ Monika SMOLKA David BURDOVÁ Veronika MÁLKOVÁ Šárka ŠUMPÍK Pavel HANZAL Michal MARTÍNKOVÁ Klára TOFERNEROVÁ Denisa MARTIŠÍK Rudolf TOMANOVÁ HARTOVÁ Dominika MIKLUŠÁK Dominik TRAN An - Honza HIRKOVÁ Nikola PAULUSOVÁ Andrea VENTUROVÁ Tereza HODAČOVÁ Lenka PLCH Marek VLASÁK HUTTA Richard ROULICHOVÁ Kateřina VOLÁNKOVÁ Kristýna KRŮTOVÁ SEKERA VYSTYDOVÁ Eva

5 Oblíbené a neoblíbené předměty
Já asi nemám nejoblíbenější předmět, ale mezi mé oblíbené předměty patří matematika a angličtina. Jsou to předměty, které mě baví. Fyzika patří mezi mé neoblíbené předměty. Myslím si, že kdyby byla hodina více pohodová, tak by se i žáci chovali jinak. Jinak mě fyzika baví, ale jen tehdy, když se probírá nová látka. Také mám ráda přestávky, protože mám alespoň chvíli volno. Dříve jsem se do školy moc netěšila, ale tento poslední rok jsem se do školy těšila. Máme skvělého třídního učitele.

6 Moje fotogalerie Tak to jsem já  Já a moje nejlepší kamarádka.

7 To jsou moje spolužačky..
Holky budete mi chybět…

8 Závěr V naší základní škole se mi líbilo, ale těším se až půjdu
na střední školu. Na základní škole jsem získala hodně přátel a poznala skvělé učitele. Zažila jsem tu spoustu zážitků, na které nikdy nezapomenu. Půjdu studovat na Integrovanou střední školu v Chebu, na obor Obchodní akademie. Těším se na nové prostředí a na nové Spolužáky. Doufám, že se mi bude na škole líbit, a že studium ukončím maturitou. Jinak bych chtěla poděkovat všem učitelům. Pár učitelům poděkuji osobně, protože pro mě udělali věci, které by jen tak někdo neudělal.


Stáhnout ppt "Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu."

Podobné prezentace


Reklamy Google