Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Naše třída od 1. do 7..

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Naše třída od 1. do 7.."— Transkript prezentace:

1 Naše třída od 1. do 7.

2 1. Třída V první třídě jsme byli ta nejroztomilejší dítka na škole, protože jsme byli malincí a roztomilí  ! V 1. třídě nás do třídy chodilo 11 a paní učitelka! První třída byla super i proto, že jsme se poznávali a drželi spolu! Vůbec jsme se nehádali! Třídní výlety jsme si užívali, tak jako všechny společné chvíle!!

3 2. Třída Druhá třída je tady a my už jsme se poznali a začali se mít rádi, nebo se hádat  ! Ale vždy jsme se nějak usmířili a bavili  ! Ještě jsme drželi pohromadě!! Ty naše dětské hádky mi chybí :), rozhodně se liší od těch které jsou občas teď!

4 3. Třída Třetí třída ! :D Jéé  máme novou paní učitelku Jitku Zdražilovou  ! Tahle paní učitelka s námi byla pouze jeden rok, ale je v našich srdcích stále.. Moc nám chybí, moc nás naučila a měli jsme jí nejradši! A my?  no my jsme se moc nehádali  .. V naší třídě byl klid a paní učitelka na nás měla dobrý vliv!

5 4. třída Přišla k nám paní učitelka Iva Dvořáková.. Byl docela nezvyk mít už po 3. novou paní učitelku .. Nějak jsme jí přijmuli a vydrželi jsme s ní 2 roky .. Naše chování se postupně zhoršovalo.. Hádky byly častější !

6 5. Třída Tady už nejsme ta nejroztomilejší dítka , ale pěkní loupežníci :D  !! Jo 5. třída byla super, protože jsme byli nejstarší na 1. stupni!  ale zase byla obtížná na učení :D !!

7 6. Třída Jé :D  už jsme přestoupili na 2. stupeň a všechno jsme poznávali  ! Je to lepší než být jako na 1. stupni stále v 1 třídě! NE! Tady na každou hodinu chodíme do jiné třídy !  je to dobré a o přestávkách můžeme chodit na chodbu za kamarády  a kamarádkami..

8 7. Třída :D náš třídní učitel je Jan Nosek  a máme ho rádi  ! Hodně naučí ! Zato naše spolupráce je někdy obtížná ! Občas se hádáme a někteří i žalují! Ale to se spraví!

9 Máme spolu strašně moc zážitkůů  .. A každý zážitek je něčím výjimečný  ..
Naše třída je prostě super.. Ale jen když se chce .. :/ ale doufáme že se to spraví ! Začínali jsme s 11 žáky a mnozí odešli a mnozí přišli .. Teď je nás 19 

10 A teď jsme tu my  Týnka -> Kristýna Bůlfinková

11 Luky -> Lukáš Diviš

12 Míra -> Miroslav Jireš

13 Nelča -> Nela Hlinovská

14 Natty -> Natálie Urbanová

15 Ell -> Eliška Zahradníčková

16 Dáda -> Daniel Štochl

17 Kačí -> Kateřina Hrdá

18 Mistr Koubík -> Jakub Koubík

19 Eda -> Eduard Pomahač

20 Janča -> Jana Stejskalová

21 Lucí -> Lucie Hajnalová

22 Zlatka -> Zlata Burketová

23 Jirka -> Jirka Ernst

24 Jíťa -> Jitka Koubová

25 Zdendu Li -> Zdena Podraná

26 Vikča -> Viktorija Pavlišová

27 Děkuji za pozornost! Vypracovala : Eliška Zahradníčková
Zdroje : fotografie od paní učitelky Ovčarové z facebooku od paní učitelky Koubové


Stáhnout ppt "Naše třída od 1. do 7.."

Podobné prezentace


Reklamy Google