Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU."— Transkript prezentace:

1 KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU

2 PřEdStAvEnÍ sTuDeNtA Jmenuji se Kristýna Volánková je mi 15 let a již 9 rokem navštěvuji 4.základní školu v Chebu. Myslím že můj prospěch není nejhorší, ale učení mě nebaví takže si všichni myslí že nejsem zrovna nejchytřejší….

3 NaŠe TřÍdA Myslím že jsme celkem dobrý kolektiv. Snažíme se spolu vycházet v dobrém i když se to někdy nedaří….hádáme se kvůli zbytečnostem…ale někdy se zase dokážeme podržet a podpořit když to nejvíce potřebujeme….

4 Bajer Jan Bernardová Michaela Burdová Veronika Hanzal Michal Hanzal Pavel Hartová Dominika Hodačová Lenka Hirková Nikola Hutta Richard Králíková Markéta Krůtová Denisa Lehocký Lukáš Leiterová Monika Málková Šárka Martínková KLára Martišík Rudolf Miklušák Dominik Paulusová Andrea Plch Marek Roulichová Kateřina Sekera Jan Sinkule Tomáš Smolka David Šumpík Pavel Tofernerová Denisa Tomanová Klára Tran An Jan Venturová Tereza Vlasák Jan Vystydová Eva

5 PřEdMětY Já vlastně žádné neoblíbené předměty nemám já mám ráda všechny stejně. A každý kvůli něčemu jinému. Ale předmět který opravdu nemám moc ráda je dějepis….Dějepis mě sám o sobě moc nebaví… A úplně nejraději mám asi matematiku…protože mě baví…..a učí ji pan učitel Svoboda xD

6 FoToGaLeRiE

7 ZáVěR Na závěr bych chtěla poděkovat všem učitelům kteří mě učili….Všichni učitelé mi moc pomohli a také mě hodně naučili…… pomohli mi např. se střední školou….Všichni učitelé mi budou moc chybět a bude se mi po nich moc stýskat…..Také bych chtěla hlavně poděkovat panu učiteli SVOBODOVY za to co pro mě a naší třídu udělal a že s námi měl trpělivost…..


Stáhnout ppt "KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU."

Podobné prezentace


Reklamy Google