Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu."— Transkript prezentace:

1 Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu

2 Představení studenta Jmenuji se Lenka Hodačová chodím do 9.A na 4Zš v Chebu na tuhle školu chodím už 4 roky přešla jsem na tuhle školu kvůli změny bydliště.Jsem průměrnou žákyní.Jsem hrozně flegmatická a někdy dalo by se říct až líná.Co se týče učení tak hrozně nerada se učím, ale když vám o něco jde tak se na to prostě člověk musí podívat.

3 Naše Třída Tohle je naše třída abych řekla pravdu jsem ráda, že chodím do třídy zrovna s těma hle lidma.Prožili jsme toho spolu hodně nikdy na to nezapomenu nejhorší na tom je že se budeme muset jít každou svojí cestou a ty další 3-4 roky strávíme každej někdy jinde.....Nikdy na vás nezapomenu!

4 Bajer Jan Hartová Dominika Leiterová Monika Bernardová Michaela Hirková Nikola Málková Šárka Burdová Veronika Hutta Richard Martínková Klára Hanzal Michal Králíková Markéta Martišík Rudolf Pavel Lehocký Lukáš Miklušák Dominik

5 Paulusová Andrea Smolka David Venturová Tereza Plch Marek Šumpík Pavel Vlasák Jan Roulichová Kateřina Tofernerová Denisa Volánková Kristýna Sekera Tomanová Klára Vystydová Eva Sinkule Tomáš Tran-An Honza Krůtová

6 Oblíbený a neoblíbený předmět
Nejoblíbenějším předmětem je tělocvik,výtvarná výchova,dějepis tenhle předmět je velmi zajímavý co se týče historii, abych řekla pravdu nemám moc ráda matematiku, i když vím že je to předmět který budu do budoucna potřebovat. Dále nemám ráda chemii, fyziku.

7 Fotogalerie

8 Závěr_! Co říci závěrem jen to že jsem na téhle škole toho prožili hodně. A hlavně bych chtěla poděkovat všem učitelům.Museli mít s námi mít hodně trpělivosti.Velké díky patří hlavně našemu třídnímu učiteli Svobodovy.


Stáhnout ppt "Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu."

Podobné prezentace


Reklamy Google