Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Před čím nemohu mlčet…... Před čím nemohu mlčet…. Krajské volby v Jihočeském a Karlovarském kraji vynesli do čela radních zodpovídajících za školství.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Před čím nemohu mlčet…... Před čím nemohu mlčet…. Krajské volby v Jihočeském a Karlovarském kraji vynesli do čela radních zodpovídajících za školství."— Transkript prezentace:

1 Před čím nemohu mlčet…..

2 Před čím nemohu mlčet…. Krajské volby v Jihočeském a Karlovarském kraji vynesli do čela radních zodpovídajících za školství Vítězslavu Baborovou a Václava Sloupa, oba členy dnešní KSČM, která je ideovým nástupcem bývalé KSČ. Oba členy strany, která byla po listopadu 1989 prohlášena za zločineckou. Celé dvacáté století dalo neuvěřitelný příklad toho, kam až to bolševická lůza dotáhla. Komunismus je rakovina nikoliv v podobě zapouzdřeného nádoru, který lze chirurgicky odstranit. Komunismus v českém vydání znovu metastázuje. Dělá to plíživě, nenápadně, potichu, stejně jako se projevuje zhoubná nemoc. Jako by naše nám, mlčící většině, chyběla odvaha, postavit se čelem proti. To se znovu probudíme až v okamžiku, kdy nám budou mlátit naše studenty, kdy budeme navzájem na sebe donášet, povinně hlasovat a číst stranický tisk? Jako by si dnešní ČSSD kolaborující s KSČM neuvědomovala, co s nimi udělali komunisté deroucí se k moci v polovině minulého století. Snědli je jako třešničku na dortu. Asi proto mají tu třešničku ve znaku. V hluboké úctě smekám před všemi studenty a učiteli v obou rudých krajích, kteří si toto nenechají líbit. Mají mou plnou podporu. Milan Hrdlička, ředitel Gymnázia Dr. Emila Holuba v Holicích.

3 Má-li někdo v republice cit pro svobodu, nemůže s komunisty dělat žádné mocenské dohody. V parlamentu je máte, budiž, ale do postele s nimi lezete dobrovolně. Karel Steigerwald, MF DNES, 25.2.2013


Stáhnout ppt "Před čím nemohu mlčet…... Před čím nemohu mlčet…. Krajské volby v Jihočeském a Karlovarském kraji vynesli do čela radních zodpovídajících za školství."

Podobné prezentace


Reklamy Google