Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kevin Richardson Kevin Richardson si udělal neuvěřitelné pouto důvěry s velkými kočkami, jsou to gepardi, levharti a lvi.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kevin Richardson Kevin Richardson si udělal neuvěřitelné pouto důvěry s velkými kočkami, jsou to gepardi, levharti a lvi."— Transkript prezentace:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17 Kevin Richardson Kevin Richardson si udělal neuvěřitelné pouto důvěry s velkými kočkami, jsou to gepardi, levharti a lvi - král džungle. Tento muž má 32 let a neexistuje žádné riziko strávit s nimi noc a spát mezi nimi.

18 Richardson bydlí v Wildlife Reserve nedaleko Johannesburku v Jihoafrické republice a má instiktivní dar, který vám umožní komunikovat bezpečně s těmito divokými zvířaty. Plně se jim věnuje s láskou a úctou.

19 Kevin nepoužívá žádné kouzlo či triky i když bezpochyby má zvláštní dar, aby se se zvířaty sblížil. Musí podporovat své vlastní instinkty k přístupu nebo situacím zvířat. Pokud nebude situaci cítit dobře, ví, že k nim nemá přistupovat – říká Kevin.

20 Tento lev nemá moc rád vodu, ale pokud se ho přítel zeptá….není pochyb a objetí napoví vše…….

21

22

23

24 Tento lev známý jako král džungle, může ukázat svou agresivní image. Kevin ho však objímá, jako kdyby se jednalo o pouhé koťátko. ˇUžasná věc je, že tyto kočky nedělají nic, aby ….. Tito lvi Kevina znají.

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36


Stáhnout ppt "Kevin Richardson Kevin Richardson si udělal neuvěřitelné pouto důvěry s velkými kočkami, jsou to gepardi, levharti a lvi."

Podobné prezentace


Reklamy Google