Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT?: TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT?:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT?: TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT?:"— Transkript prezentace:

1

2 TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT?: TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT?:

3 1... Bůh se Vás nezeptá jakým automobilem jste jezdil, ale kolik lidí jste v něm svezl? 1... Bůh se Vás nezeptá jakým automobilem jste jezdil, ale kolik lidí jste v něm svezl?

4 2... Bůh se Vás nezeptá jakou velikost měl Váš dům, ale kolik lidí jste v něm pohostil? 2... Bůh se Vás nezeptá jakou velikost měl Váš dům, ale kolik lidí jste v něm pohostil?

5 3... Bůh se Vás nezeptá do čeho jste se oblékal, ale bude se ptát koho jste oblékl? 3... Bůh se Vás nezeptá do čeho jste se oblékal, ale bude se ptát koho jste oblékl?

6 4... Bůh se Vás nezeptá kolik jste vydělal peněz, ale jakým způsobem? 4... Bůh se Vás nezeptá kolik jste vydělal peněz, ale jakým způsobem?

7 5... Bůh se Vás nezeptá jaké názory jste hlásal, ale zeptá se jak jste pracoval? 5... Bůh se Vás nezeptá jaké názory jste hlásal, ale zeptá se jak jste pracoval?

8 6... Bůh se Vás nezeptá kolik jste měl přátel,ale zeptá se kolika z nich jste byl přítelem? 6... Bůh se Vás nezeptá kolik jste měl přátel,ale zeptá se kolika z nich jste byl přítelem?

9 7... Bůh se Vás nezeptá v jaké čtvrti jste bydlel, ale zeptá se jak jste vycházel se sousedy? 7... Bůh se Vás nezeptá v jaké čtvrti jste bydlel, ale zeptá se jak jste vycházel se sousedy?

10 8... Bůh se Vás nezeptá na barvu Vaší kůže, ale zeptá se na barvu Vašeho charakteru? 8... Bůh se Vás nezeptá na barvu Vaší kůže, ale zeptá se na barvu Vašeho charakteru?

11 9... Bůh se Vás nezeptá proč jste tak dlouho otálel s přijetím víry. On Vás ve své milosti doprovodí do Vašeho nebeského obydlí, namísto bran pekelných.

12 10... Bůh se Vás nezeptá kolika lidem toto zašlete, neboť On už to ví. 10... Bůh se Vás nezeptá kolika lidem toto zašlete, neboť On už to ví.

13 Dostal jsem toto od někoho kdo mě považuje za člověka hodného důvěry a vysílám to lidem o kterých si myslím to samé. Teď je řada na Vás. Dobří přátelé jsou jak hvězdy... Ne vždy je vidíš, ale víš že existují. Pamatuj na ně!


Stáhnout ppt "TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT?: TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT?:"

Podobné prezentace


Reklamy Google