Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anamnéza u chorob kardiovaskulárních. Bolest na hrudi Trvání bolesti Začátek bolesti Typ bolesti Šíření bolesti Úleva od bolesti Zhoršující faktory.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anamnéza u chorob kardiovaskulárních. Bolest na hrudi Trvání bolesti Začátek bolesti Typ bolesti Šíření bolesti Úleva od bolesti Zhoršující faktory."— Transkript prezentace:

1 Anamnéza u chorob kardiovaskulárních

2 Bolest na hrudi Trvání bolesti Začátek bolesti Typ bolesti Šíření bolesti Úleva od bolesti Zhoršující faktory

3 Dušnost Kdy je pacient dušný Být dušný=zadýchávat se Dušnost v určitých situacích Dušnost v klidu Dušnost při chůzi po rovině, do schodů Dušnost při námaze

4 Dušnost v noci Jak pacient spí Kolik polštářů

5 Vysoký krevní tlak v rodině Kteří příbuzní měli potíže se srdcem? Na co zemřeli rodiče? Jak pacient léčí vysoký krevní tlak? Dieta a pohyb? http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/200092-cesko-umi- vyborne-lecit-infarkt-lide-ale-chodi-pozde/ http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/200092-cesko-umi- vyborne-lecit-infarkt-lide-ale-chodi-pozde/


Stáhnout ppt "Anamnéza u chorob kardiovaskulárních. Bolest na hrudi Trvání bolesti Začátek bolesti Typ bolesti Šíření bolesti Úleva od bolesti Zhoršující faktory."

Podobné prezentace


Reklamy Google