Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. č tvrtletí 2. ro č níku v p ř edm ě tu Elektrotechnická p ř íslušenství obor:Autotronik Jana Dvo ř áková T2.A.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. č tvrtletí 2. ro č níku v p ř edm ě tu Elektrotechnická p ř íslušenství obor:Autotronik Jana Dvo ř áková T2.A."— Transkript prezentace:

1 1. č tvrtletí 2. ro č níku v p ř edm ě tu Elektrotechnická p ř íslušenství obor:Autotronik Jana Dvo ř áková T2.A

2  Nejd ř íve bych Vám cht ě la p ř edstavit vyu č ujícího tohoto p ř edm ě tu. Jmenuje se Karel Vondrák. Je to férový č lov ě k ale jakmile ho naštvete je to jako když u bomby p ř erušíte špatný drát. A pak je v u č ebn ě p ě kné peklo.

3 P ř ehled u č iva  Akumulátory  Alternátory  Spouštěče  Čidla

4 Akumulátory  Baterie v automobilu-velice d ů ležitá sou č ást.  Slouží ke startování vozu (zdroj energie pro spoušt ěč ) a k vyrovnávání nap ěť ových p ř esah ů.  Pro osobní automobily jsou standardní 12V baterie. Pro nákla ď áky je standard 24V baterie.

5 12V autobaterie

6 Alternátory  Slouží k výrob ě elektrického proudu.  Dobíjejí autobaterie.  Zásobují automobil elektrickou energií.  Jejich sou č ásti jsou:Stator, Rotor, Vinutí, Usm ě r ň ova č st ř ídavého nap ě tí, Regulátor.

7 Sou č ásti alternátor ů


Stáhnout ppt "1. č tvrtletí 2. ro č níku v p ř edm ě tu Elektrotechnická p ř íslušenství obor:Autotronik Jana Dvo ř áková T2.A."

Podobné prezentace


Reklamy Google