Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

DĚDICTVÍ NAŠICH PŘEDKŮ OBLASTI PODPORY: v. Udržení kulturního dědictví venkova realizací stálé výstavní expozice a muzea s nabídkou místních kulturních.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "DĚDICTVÍ NAŠICH PŘEDKŮ OBLASTI PODPORY: v. Udržení kulturního dědictví venkova realizací stálé výstavní expozice a muzea s nabídkou místních kulturních."— Transkript prezentace:

1 DĚDICTVÍ NAŠICH PŘEDKŮ OBLASTI PODPORY: v. Udržení kulturního dědictví venkova realizací stálé výstavní expozice a muzea s nabídkou místních kulturních a historických zajímavostí s vazbou na místní historii, kulturní a umělecké aktivity či tradiční lidovou kulturu. i. Zvýšení soudržnosti obyvatel, přispění k zachování tradic, upevnění lokální identity a mezilidských vztahů, posilování uplatňování principů Leader a místní rozvojové strategie prostřednictvím měkkých akcí. vi. Udržení kulturního dědictví venkova regenerací movitých i nemovitých kulturních památek.

2 PARTNERSKÉ MAS – ŘEŠENÉ ÚZEMÍ

3 VÝCHODISKA PROJEKTU - Na území partnerských MAS jsou nevyužívané památky, církve mají zájem spolupracovat na rozvoji regionu, místní iniciativy obyvatel chtějí svou dobrovolnou činností přispět k záchraně kulturního dědičtví, regiony mají bohatou historii, kulturní hodnoty a lidové tradice - to jsou základní východiska, která byla na začátku společného projektu sousedních MAS. CÍLE PROJEKTU - Partnerské MAS vytvoří v rámci projektu na svém území podmínky pro historické, kulturní a společenské využití 3 kostelů a Hankova domu. Vybududují stálé a putovní expozice. Zahájí dlouhodobou spolupráci mezi MAS, jejich partnery a dalšími subjekty z území partnerských MAS. Vydají společný propagačí materiál zaměřený na propagaci kulturního dědictví a tradic všech regionů.

4 VÝSTUPY PROJEKTU 3 opravené kostely (Suchá, Chlumec nad Cidlinou, Nový Bydžov) Putovní kampanologická výstava

5 VÝSTUPY PROJEKTU 3 společné akce pro veřejnost : Noc kostelů- slavnostní otevření výstavy : Posvícení na vsi : Vánoce na vsi Propagační materiál – kulturní dědictví našich předků

6 VÝSTUPY PROJEKTU Trvalá expozice v Hankově domě v Hoříněvsi Mobilní vybavení


Stáhnout ppt "DĚDICTVÍ NAŠICH PŘEDKŮ OBLASTI PODPORY: v. Udržení kulturního dědictví venkova realizací stálé výstavní expozice a muzea s nabídkou místních kulturních."

Podobné prezentace


Reklamy Google